- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R-GT
csendes tag
Akkor várunk szerzettel a szombati teszt futamon ;)
http://cdgalaxis.hu/PC/8896/gtr-2-fia-gt-racing-game.html
-
R-GT
csendes tag
Megértem. De majd ja lesz fölös 2-3000 forintod jussunk eszedbe. ;)
-
R-GT
csendes tag
Az elérhetőség: www.r-gt.atw.hu
Tudom ,hogy ti már evolutino-ról van szó, de ez látogatottabb. Nincs meg? ÉS az evo meg van? MErt akkor inkább a gtr2-vel kezd
Mindenkit várunk akit érdekel. -
R-GT
csendes tag
Sziasztok!!
Tudom hogy nem ez a megfelelő topic, de szerintem titeket érdekelni fog:Ez a bajnokság azok részére szerveződött, akik elsősorban jókat szeretnének versenyezni egy baráti hangulatú bajnokságban, a nélkül hogy napokon keresztül kéne készülni minden egyes versenyre, mivel a legjobbak is ezt teszik és nem szeretnénk lemaradni. Mi nem vagyunk időmilliomosok, mivel dolgozunk, családunk van vagy tanulunk, és nem a győzelmet tartjuk kizárólag szem előtt!
Ezt úgy oldottuk meg, hogy a pályákat sorsolással választjuk ki közvetlenül a futam előtt (innen a Random-GT név is), és mindenkinek az egy órás szabadedzésen kell megtanulnia a pályát és beállítani az autót. A beállításokhoz nagy segítséget nyújt az online letölthető setupok tömkelege.
A szabályok egyszerűek, mert nálunk a Fair-play az irányadó. Kétféle hasonló teljesítményű autótípus választható (NGT Porsche 911 RS és Ferrari 360 Modena), és izgalmas, kevésbé ismert pályákon folyik a küzdelem.
Várunk Téged is sok szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 128GB Független Zöld Hibátlan 1-3 hónap gar/Akku 90%/p4727
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindenkit várunk akit érdekel.