Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #24194 üzenetére
Fölnézek én is 8 után.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #24202 üzenetére
Mégis ráérek,most fel is néztem de csak Bogit látom.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #24207 üzenetére
Most jövök én is.
-
front3r
őstag
Nálam. De a kiegészítő meg dobozos verzió.... Volt úgy a gépemen hogy csak a steames GTA 4, de volt úgy hogy nincs fent a steam és csak a dobozos EFLC, de így is előjön ez a bug.
Nálam ha 3db mp3-at bemásolsz akkor lejátsza őket, de mi ez hogy 3-at kell bemásolni? Ez bug vagy feature?Tehát nekem eredeti mind az a sima GTA 4, mind az EFLC.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem steamen (2k-ért nem lehetett kihagyni),és gondoltam mulizok egyet,csakhogy nem látok senkit és semmit.Azt hittem úgy működik ,hogy látok szervereket benne playereket,aztán kiválasztom hova akarok bemenni és game.Valaki leírhatná hogy működik a dolog.Olvasgattam már vagy 3-400 hsz-t,de nem nagyon találkoztam ezzel.Gondolom mert túl egyértelmű.
Remélem nem úgy működik ,hogy csak live-on felvett barátokkal lehet együtt játszani,mert az elég béna lenne.< béna duma helye >
-
Mariann294
őstag
Ma 8-tól kinek jó?
InHell: Pedig úgy kell.Rankedben általában nagyon kevesen vannak,sima player matchban viszont elég sokan szoktak lenni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz InHell #24214 üzenetére
Nem. Tudsz együtt játszani olyanokkal is akik nincsenek a barátaid között de ha vannak barátaid akkor látod LIVE-ban hogy éppen milyen játékban vannak és játékmódtól függően tudsz hozzájuk csatlakozni. Ha nincsenek barátaid akkor marad a szerver/játék kereső és úgy csatlakozol valamilyen nyilvános játékhoz.
-
JONAS77
aktív tag
válasz Mariann294 #24215 üzenetére
Nekem jó, ott leszek, a nevem AtomicJonbert77 igy rámkereshetnél.
Köszi...Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
JetiRulez
őstag
Feltételes módbaj jó lesz. Ha ma nem hívnak haverok, akkor tudok.
Kísértem még egy kicsit a sorsom és megint megemlítem, hogy talán délután vagy reggel kéne játszani. Akkor még 100, hogy ráérek."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
toldy
őstag
Amikor Bernie-től magkapom azt az erősen nem hetero színű Infernus-t azzal mit kell csinálni? Illetve az elöbb voltam az olasznál ( J betű, nem ugrik be a neve) kijöttem és mentett. Ennyi volt a sztori vonal? Jöhetnek az ugratások és a "repülőpatkány" vadászat, és a haverok felhúzása 100%ra? Egyébként összesen 68%nál tartok.
Szerk közben megtaláltam, még egy pár küldetés hátra van.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
JanR
addikt
A felvett klippeket, hogy lehet visszanezni?
-
InHell
senior tag
Köszi az infot.
Addoltalak titeket.
FesteringMass a nevem.< béna duma helye >
-
front3r
őstag
TBoGT-ban toljátok a multit? Felvehetlek titeket Live-ba? Milyen módban szoktatok játszani?
A Free módnak különösebben mi az értelme? Csak a szórakozás? Mert sok szerveren nem lehet ölni egymást...
-
Fuksza
tag
sziasztok,tudna valaki segíteni abban hogy lehet elmenteni a játékban? előre is köszi
-
ittakary
nagyúr
basszus de hülye vagyok, elfejtettem mostanában nézegetni ezt a fórumot, pedig itt hatalmas multizások vannak
Holnap este remélem még itthon vagy/vagytok
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: egészen pontosan mi az a "revoke", mit lehet vele csinálni és hogyan?
Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...
-
JetiRulez
őstag
válasz Mariann294 #24226 üzenetére
Kb. 22-23-ig voltam fent, csak jött fater és elkérte a gépet. Még 10 környékén láttalak, meg akartalak hívni téged is a szobánkba, csak időközben kiléptél.
Nekem egyszerűen nem jó ez az esti program a család miatt (mindenki akkor ér rá a gép elé ülni). A külföldieket meg csak hentelni lehet és gyakran trollkodnak.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Mariann294
őstag
válasz JetiRulez #24229 üzenetére
Azért léptem le,mert anyumnak átadtam a gépet.De aztán visszamentem.
Rankedeznék egyfolytában,de vagy nincs szoba,vagy 10 perc várakozás után se jön senki ha nyitok.Ha meg igen akkor tuti hogy valami bunkó őrült,vagy kilép a játék közepén (na ezaz amit igazán rühellek).Jó persze lehet hogy a netje vagy maga a játék szállt el,de ritik hogy pont akkor kell kilépnie amikor nyerésre állok. Nagyon ritka az amikor tök normálisakkal vagyok és tök jót játszunk.Szóval ezért jó lenne ph-sokkal játszani.Csak ritkán látok fennt valakit,ha meg fennt van akkor freezik,vagy nincs kedve...
Most ráérek,kiváncsi vagyok találok-e normálisokat.
[ Szerkesztve ]
-
Scorpio06
aktív tag
válasz Mariann294 #24230 üzenetére
Nekem sajnos múltkor nem sikerült megvennem a gamepadot, ezért nem tudtam menni. Na de majd most, 3 körül fogom tesztelgetni, pár magyarral már lebeszéltem az időpontot, aki akar majd csatlakozzon rám.
-
JONAS77
aktív tag
Én is benne vagyok, de hivjatok meg, és milyen szoba, ahová kell lépnem?
Én is szeretnék észel játszani már végre, elegem van a free-ből!nevem: AtomicJonbert77
Kösz előre is!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
toldy
őstag
Ahh, hülyét kapok. Van az Utolsó? küldetés amikor dimitrit üldözöm fööldön/vízen/levegőben és ott hiába lövöm le az rpg-s ürgét a gépről akkárhányszor felszálok jacob helikopteréle mindig felrobban
Mariann294: Elnézést hogy nem mentem fel ( tudom ígértem) de "sajnos" más elfoglaltságom akadt. De mátol biztosan ráérek. Söt fel is nézhetek akár most.
Az élet nem habostorta.
-
front3r
őstag
-
törölt tag
Az alap játékban hány küldetés van ? Nálam már lement az egész stáblista, de még mindig 64%-ot ír , és Complete Story-t
93 küldetés van meg azt hiszem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Én meg egyszerűen sehogysem tudom motorcsónakkal elérni Jacob helikopterét. Ugyhogy hónapok óta hanyagolom a küldetést. Egyszerűen nem tudom már hogyan kéne még ennél is gyorsabban menni a motorcsónakkal, hogy beérjek a heli alá abban a 4-5 másodpercben ameddig erre lehetőség van.
-
toldy
őstag
válasz rup1u5 #24236 üzenetére
Először nekem sem sikerült beérnem. De nem tudom mi a trük de csak nyomom neki és odaérek. De ha leszedem az rpgst ha nem mindig találatot kap a helikopter aztán jön az sms hogy újra? Na az beteszi a kaput.
front3r: nem hiszem hogy két befejezés lenne ( vagy ezekszerint befojásolja a last thing ben a választás hogy a nő vagy a pénz?
GoodSpeed: A story vonal egy dolog de azon feül még van csomo minden.
pl rendőrös bűnözös likvidálós, 9 bérgyilkos küldetés, bruice versenyei, jacobnak futárkodás, 200 galamb, 50 ugrató stb. De itt megnézheted. Egyébként neked hogy sikerült a végén Dimitrit likvidálni?[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
front3r
őstag
SPOILER:
Pedig 2 befejezése van: Azt hiszem attól függ hogy Dimitrit kinyírod vagy sem. Az egyik vége az hogy Roman hal meg, a másik meg az hogy Kate hal meg. Hát nem happy end a vége, Niko-t nem teszi boldoggá a szabadság és a pénz... legalábbis ez jött le a végéből.
-
toldy
őstag
válasz #41133696 #24240 üzenetére
Zsír, Mission inpossible.
Egyébként beszállsz egy rendőrautóba E betű és ott wiew most wanted ( vagy valami ilyesmi) kiválasztod, enter, location ( enter megint) ott lesz térképen, felkeresed és likvidálod.
front3r: ha pénzt választom akkor roman hal meg és dimitrit üldözöm földön, vízen levegőben. Ha nőt választom akkor Kate hal meg de akkor isüldözöm dimitrit? ha igen hogy?
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
JetiRulez
őstag
Engem kicsit problémás lenne gyilkolni, mert az ócskavasam miatt nagy a ping. Volt már rá panasz. Így marad a hülyéskedés és néha lövöldözünk egymásra.
Most délután meg küldtem meghívást. De mivel nem válaszoltál rá 5 perc után sem, azt hittem nem vagy gépközelben, így másokhoz csatlakoztam.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz Mariann294 #24244 üzenetére
Akkor a Live monnyon le! Úgy látszik egy program jobban tudja, hogy tényleg akarok-e neked küldeni meghívást, avagy sem. Az, hogy van egy Invite Send gomb, nem lényeges.
-
Puma K
nagyúr
Aki Steam-en veszi meg a játékot az értelemszerűen nem fog tudni a Windows Live-osokkal nemde?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Aziránt érdeklődtem (eléggé idiótán és hiányosan fogalmazva... bocs fáradt vagyok), hogy aki Steam-en megveszi a játékot az fog-e tudni játszani multiban azokkal akik Live-on keresztül multiznak. Vagy ha megveszed Steam-en akkor is települ a Windows Live? Mert végülis majdnem ugyan az a kettő csak a Steam nem kicsit fejlettebb és több szolgáltatást nyújt de lényegében ugyan az (csak nem tudsz játékokat venni Live-on)
Na de mindegy túl bonyolítom... tehát elvileg a Steam-es tud játszani Live-ossal. Köszi.
Megyek is aludni....
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest