Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celebrinator
csendes tag
válasz fsb1000 #23248 üzenetére
ezer százalék, hogy kevés a programnak az 512 vga memória, ha a gyári beállításokkal fut
így ezzel néha késnek a textúrák, először egy elnagyoltat jelenít meg, aztán a rendeset, de legalább nincs az, hogy mész az utcán, és begyorsul-lelassul a kép
-----------------------
fú, egy táncos részen túlvagyok, de még mindig nem tudom, hogy hogy jött össze
régen a san andreas-t nyomtam ps2-n, ott is volt lowrider ugráltatás ami ugyanígy ment, csak ott ugye jelezte, hogy mikor mit nyomjál. -
bognar110
őstag
Csináltam egy Bullet gt-s Videót kedvenc autóm
-
{Zodiac}
senior tag
-
ittakary
nagyúr
válasz Mariann294 #23240 üzenetére
A háttér is hihetetlen jó
tele van a fórum kreatív emberekkel
egy dolog van, amin megakadt a szemem: a "Party harder" feliratnál nagyon látszik hogy rosszminőségű JPG-ben mentetted el. Ha PNG lenne, már be is toltam volna háttérnek -
szabod
senior tag
válasz Celebrinator #23242 üzenetére
Uhh, aki nem ma regisztrált
Üdv a PH-sok körében.Jó GTA-s neved van. A Celebrinator nevű barmot kellett kidobni a heliből utána meg elkapni, de gondolom nem mondtam újat
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
az "új" GTA-hoz mi kevés az alábbi konfigomban?
AMD Phenom 9500 Quad Core, Gigabyte GA-MA770-DS3, 4 GB/800 Kingmax Mars, Galaxy GF 9600 GT OC-s 512 DDR3, WD 600 GB, 16x NEC ND-7200
-
szabod
senior tag
Na végre már sikerült
Taktika: mikor baseball ütővel vagy késsel jönnek rád, el kell hajolni előle. Persze ez így nagyon nehéz, de ha folyamatosan nyomkodod a spacet (mint amikor a helikopteres résznél kellett az alapjátékban), akkor az esetek 90%-ában sikerül kihajolni előlük.
nagyban: [link] -
JoolsNOS
veterán
válasz torogyuri #23263 üzenetére
Nekem is hasonló van. Minden highon, látótávok/egyebek csak 30. Kb 40 fps a bench. (de a commandline bennvan, mert ugye az 512es videomem kevés) és én úgy vettem észre hogy high textúrán jobban megy mint meden.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mariann294
őstag
válasz ittakary #23260 üzenetére
Köszönöm!
Az azért lett olyan mert fél 2-kor csináltam és 2-kor vettem észre hogy a PARTY helyett PLAY-t irtam,és gyorsan javitottam.....
Még dolgozok rajta picit,majd belinkelem.szabod: Grat!!!!!! Én akárhogy nyomogatom a space-t vagy mákom van,de inkább 90%-ban szarik védekezni.. Igyhát sosem sikerül megcsinálnom az utsó fordulót pedig márvagy 120-adjára ugrottam neki,nem vagyok az a feladó tipus, de ez nekem lehetetlen...azért még próbálgatom dehát kva nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #23266 üzenetére
Meg is van.Íme.
-
ittakary
nagyúr
textúrák hova mennek főleg? CPU/RAM/GPU/VRAM ?
@Mariann294: Háttér izzítva
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
Most a Catch the bus achieventet próbálom megcsinálni.A meleg klubban annyit csinál hogy megcsokólja a csajt,a másik klubban meghát khm khm,de néztem a youtubos vidiket és ott láttam hogy ez bizony nem jó,mert a tömeggel kell táncolni:[link]
Pedig elég perfekten táncoltam,de valaki magyarázza már el részletesen a lényeget!Nem hiszem el hogy nem tudják normálisan leirni hogy mit mikor mivel kell csinálni! A basszus jelnek semmi ritmusérzéke nincs.végig ugyanugy dübörög... -
szabod
senior tag
válasz Mariann294 #23276 üzenetére
Én meg megcsináltam, mégsem kaptam meg az achievementet.
Először csak a csajjal táncolsz, azután meg táncoln kell vele. Félúton egy b*zi csávó kihív. Annyi az egész hogy a wasd vagy a nyilak közül vmelyiket nyomni kell, amit kiír a képernyőre. Ha ezzel is végeztél, akkor harmadjára is menjél táncolni. Ekkor jön a tömeges tánc, ugyanúgy vmelyik gombto kell nyomni, mint az elözönél. Ha végeztél kiírja, hogy "catch the bus complited". És ekkor kéne megadnia az achit. Én nem kaptam lófa*zt sem. Ja és ez a tánc a Herculesben van. A Maisonette 9-ben csak az alap tánc van ami után mindenki tudja mi történik (erős pistás szendvicsevő verseny a wc-ben ). Egyébkét ezután az adott csaj megadja a számát, de hívni nem lehet. Néha küld egy sms-t, és akkor el lehet menni hozzá további erős pistás versenyre. -
Mariann294
őstag
válasz szabod #23277 üzenetére
Ha ezzel is végeztél, akkor harmadjára is menjél táncolni. Ekkor jön a tömeges tánc, ugyanúgy vmelyik gombto kell nyomni, mint az elözönél. Ha végeztél kiírja, hogy "catch the bus complited".
Hát miután bebizonyitottam a kis langyosnak hogy igen is tudok táncolni,azután ugye visszarak a csaj mellé és nem jön semmiféle tömeges tánc... Csak táncolok a csajjal aztán a végén megcsókolja....ennyi.
-
misiizsai
tag
válasz Mariann294 #23276 üzenetére
Nekem is meggyűlt a bajom ezzel az achieventel.2 napon át szenvedtem vele. 1-ső nap nem ment.És tegnap megint próbálkoztam.De már annyira elfajult a dolog hogy mindent szidtam idegembe.Már egy kicsit ki voltam hogy 100-szor a Menedzser utasításait kellet követnem.
Na de mégis csak sikerült.Adok néhány tippet hogy ne bosszankodj rajta annyit mint én.
1.Amikor először táncolsz a csajjal a Herculesba akkor próbálj ütemre táncolni.(Ez még itt nem nagyon nehéz)
2.Kövesd a menedzser utasításait
3.Miután újra táncolsz a csajjal itt is próbálj ütemesen táncolni.Amikor jön az egeres rész próbálj minél többet felnyomni a csíkon(Ritmusra nyomkodni)
4.Ha bevált akkor jön a csoportos tánc (ez se olyan nehéz már)
5.Ha végeztél menj át a Maisonett-be és ott is kezdj el táncolni a csajjal.
6.Itt is ritmusra táncolni és itt is nagyon sokat kell a nyomni csíkon mert ha nem nyomsz eleget akkor csak WC lesz belőle..
7.Ha végig ment a tánc akkor itt is jön egy közös tánc.
8.Itt is kövesd az utasításokat.
9.Achievent.
Remélem tudtam segíteni[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
bendzso
senior tag
Én nem tudom mit szenvedtek, nekem elsőre sikerült az achievment. És én nem is tácoltam a Herculesben semmiféle buzival... Szerintem is csak annyi a lényege, hogy ha ügyesen ritmusra táncolsz, akkor van közös tánc, ha nem, akkor csak wc. Ja és ugye mindkettőben kell a csoportos tánc. Amúgy kár, hogy a Bahama Mamas-ban nem lehet csoportosan táncolni, mert azért elég látványos lenne olyan sok emberrel.
Amit még észrevettem, hogy az új autóknak nem működik sem az index, sem a tolatólámpája. Ez nálatok is így van?[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
-
{Zodiac}
senior tag
A Drug Wars-ból mennyi van, először 25-öt írt, most meg 50-et! Sosem lesz vége?
Öntörvényű Sünmalac
-
sunny84
senior tag
jó ez a eflc .. f@sza zenék vannak benne sean paul, akon , stb jó hogy friss zenék is beleesnek a rádióba és tényleg állatiak az új rádió adók ..,,... amúgy sztem a jobban van optimalizálva mint a sima gta4 és jobban is megy ,, sok fele ezt hallom..
üdv...
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
szabod
senior tag
válasz Celebrinator #23281 üzenetére
Akkor bocsi Nekem a nevedet olvasva rögtön az a küldi jutott eszembe. Egy betű eltérést meg nem vettem észre
-
misiizsai
tag
válasz {Zodiac} #23283 üzenetére
Ha megcsinálod az 50-et már utána nem ír 75-t de még csinálhatsz attól
És elvileg ha 50-től tovább csinálsz akkor még több fegyver lesz a házba mert minden 10-után egy új fegyver a házba 10-20-30 stbSteam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
fsb1000
nagyúr
Elkészült végre a GTA4 vidóm, amit hónapok óta reszelgetek. [link]
(de azért van benne rész a mlegutóbbi közös multiból is. eflc-vel )Próbáltam filmszerűen megcsinálni, de igy egy kicsit hosszúra sikeredett.
Igyekezten valami sztorit is kiízzadni az akciók közé, de csak szöveggel megtámogatva lett érthető, mint a régi néma filmekben.Clyde egy kétbalkezes gengszter LC-ben élt és balfék módon bünözgetett.
Bonniet egy bárban ismerte meg és magával vitte egy izgalmasabb élet reményében.Gengszter bandájukkal feldulták a várost, és sok balhét végigcsináltak.
Bonnie és Clyde féktelen életüket egy csoportos öngyilkossággal zárták le.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz misiizsai #23289 üzenetére
Köszi!
A netről vadásztam a fő zenét. Korábban nem ismertem.
Cím: Strings Of Infinity 2009 (Single Mix)
Előadó: Topmodelz
Album: Best Of Electronic The Finest House & Dance TracksA lassú rész meg Philip Glass / "Religion" a Naqoyqatsi filmből.
Ezért a vidit ki is tiltottak Németországból, mert ott védett tartalom.
Pedig a GTA4-ben is van Philip Glass...... -
Scholes9
nagyúr
Én is végeztem egyelőre a The Lost and Damnded storyjával és nagyon bejött, a végső küldetés meg elég grandiózusra sikeredett Most jöhet meleg L és barátai
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
killer1203
senior tag
Akinek 4870-e van az tudna csinálni ilyen beállitásokkal Gaytoniba benchmarkot?
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: High
View Distance: 60
Detail Distance: 100Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Bada Bing
tag
válasz Mariann294 #23296 üzenetére
Van rá esély, mert ismét akciós Steamen.
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy próbált már valaki az EFLC-be autókat bemásolni Spark IV-el? Sajna nekem nem működik. El sem indul a program, pedig sima GTA4-nél minden okés volt. Lehet, hogy még nem támogatja a program az újabb részt? Vagy esetleg más programmal kellene betölteni a vehicles.img fájlt?
-
ProEvoFan
nagyúr
akció a steamon, 2K a GTA4, kb még 3 órán keresztül
vegyétek, vigyétek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs