Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19048) Źşë' válasza dannyl (#19044) üzenetére


Źşë'
addikt

8x annyi talán mert aktívabb tagja vagyok az oldalnak mint te, de ebbe ne menjünk bele.. én már rég túltettem magam ezen, csak amolyan fontos dolognak tartom amit mindenkinek be kellene tartani.. :R :)) am nem a múlton van a lényeg hanem a jövőn... :D de ha valóban nem volt ott valami oknál fogva a szerkesztés gomb hát akkor is csak azért írtam mert úgy gondoltam h nem vágod a szabályzatot.. és nem kötekedésből... :P :))

(#19045) hesszan hát azért jópár éves, a ddr1 meg agp picit régi, de ahogy nézem megpróbáltad kihozni belőle a maximumot.. a d-subos rész felett elsiklottam, azt gondoltam h te is úgy használod mint moncsi+tv sry.. =) te az az 1% játék az nem valami sok, ebbe belefér kb évi 1 óra gta4 gameplay?:) :))
lehet konzolra is tenni úgy olvastam én is csak ez amolyan elérhetetlen dolog, nincs hivatalosan forgalomban bill+egér... meg akikkel én beszéltem eddig azok mind azt állították h könnyű fpst tolni konzolon :D ..biztos xd

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.