Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Mutatok ismét pár képet:
Autóim
Autóim 2
Tervezgettem...
Csináltam egy golf kocsit!
Golf 2
Mocim(Hunterkiller-től nyultam le Utálom a rozsaszint,de fehérrel baromira teccik! )
Híd
Life -
Źşë'
addikt
am én nem vágom, én még picivel régebben kimásoltam a 2 gta4 könyvtárat majd vissza és uugy mentek a mentéseim
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tr00p3r
addikt
válasz Mariann294 #18148 üzenetére
felraktam újra a játékot és megcsináltam ezt amit írtál. a játék elején bejön egy olyan hiba, hogy "loading failed. please check your hard drive & try again". újra kezdődik minden. majd ha bemegyek a load menübe, akkor ott van az összes mentésem amiket bemásoltam. bármelyikre nyomok előjön a fenti hiba jelentés....
most kellene talán a xlivewrapper?
bendzso: annak idején csak offline profile-t csináltam....
[ Szerkesztve ]
-
szepsy
senior tag
Ezt részletesebben mer nem vágom:s
Ez van mellékelve neki:Installation:
1)Extract "coquette.wft" and "coquette.wtd" in any folder;
2)Import "coquette.wft" and "coquette.wtd" using SparkIV into "vehicles.img";
3)Replace the following line into "..\common\data\handling.dat" and "..\common\data\vehicles.ide".
COQUETTE 1785.0 6.5 85 0.0 0.0 -0.17 0.0 6 0.26 1.0 250.0 0.3 0.65 0.7 35.0 1.35 1.10 14.5 0.12 0.47 2.0 1.3 1.4 0.08 -0.15 0.0 0.5 1.0 1.0 0.7 1.5 0.0 110000 440010 1 1
coquette, coquette, car, COQUETTE, COQUETTE, VEH@LOW, VEH@LOW_HI4_HI4, 30, 999, 0.2651, 0.2651, 0, 5, 1.0 ,0, sports
Enjoy! -
szepsy
senior tag
Meg ha valaki letudná írni, hogy a handlingbe azok az értékek mi micsoda, azt megköszönném,gondolom az első a súly?:S
-
Źşë'
addikt
válasz szepsy #18160 üzenetére
hát h mi mi az jó kérdés, pontosan uazt másold be ami ott van, a régi helyére, am ha ezt a handlingot módosítod nem fogsz tudni felmenni multira mert ez már csalásnak minősül gondolj csak bele, úgy átmahinálni a járművet h az fénysebességgel menjen xD
am n jegyzettömben csináltam anno, ill totál kommander segítségével, f4 szerkesztés"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #18163 üzenetére
uristen inkább ezt toljad xDDDD
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #18165 üzenetére
uccsó éppen ezért kihagyhatatlan! sry! XD sokan vannak ilyen nagy magyar hírességek a popvilágban éppen ezért most következzenek a sztárok!
erre aztán lehet táncolni =)
hát még erre, ahog a vénlány ropja!
hu bazki magyarország szégyenei
(#18166) Mariann294 nekem is bejön, az akkori idők egyik legjobb zenéje, korszakalkotó!
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
tessék művelődni!
aztán végignézni!!!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bendzso
senior tag
Ez érdekesnek tűnik.
-
puttputt
őstag
Nagy kedvencem!
bendzso: Bizony, már linkeltem korábban én is! - Majd kipróbálom...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Mariann294
őstag
Mercédes Benz:
Előlről
Oldalról
Fényszórók
Hátsó lámpa
(Nekem nagyon tetszik! ) -
Robi86
senior tag
-
ToxLee
őstag
Sziasztok! A játék megvételén gondolkodom ezért bátorkodom megkérdezni ,hogy a multi milyen? Nagyon laggol? Sokan vannak a szervereken? Gépigényesebb mint a single? Összességébe megéri a pénzét? (Csak a multi érdekel
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. A játék folyamán 2 problémám adódott.
1: Tegnap megcsináltam Brucie-nak a versenyt a Comettel, megjavíttattam az autót, hazavittem(Bohan-i safe house), de nem teljesen parkoltam bele a zónába, hanem csak a hátulját. Felmentem, elmentettem a játékot, lementem, és az autó ott volt. Kiléptem a játékból. Később újra elkezdtem játszani, de az autó már nem volt meg. Vissza lehet-e ezt hozni?
2: Feltettem az 1.0.3-as patchet, tudtommal ebben már lehetne használni a kormányt, viszont a beállításának lehetőségét nem találtam a beállításokban, az irányítás pedig nem megy vele. Ez miért lehet? Vagy fel kéne tennem a kormány driverét?(XP-n még nem próbáltam, ott fel van telepítve a kormány, csak Vistán, ahol nincs)
+1 kérdés: Melyik az a városrész, ahol jó autókat lehet találni? Szereztem egy számomra eddig közömbös autót(Sultan RS), csináltam egy versenyt, de elég ramaty állapotban volt, ezért a legközelebbi ugyanilyet megszereztem. Elvittem Michelle-t szórakozni a bárba, de amikor kijöttem, az autó már nem volt meg, és azóta sem találtam ilyet. Haver tanácsolta, hogy nézzek körül a reptér parkolóházában és parkolójában, de nem volt ott. Hol találhatnék még ilyet? Vagy hol keressem egyáltalán? 23%-nál vagyok, Stevie-nek még nem szállítom az autókat, így onnan sem tudok szerezni.
Előre is köszi.MOD: Újítanám a rendszeremet, de még nem tudom, hogy mit tegyek bele. C2Q 65nm, C2Q 45nm, i5 és PII X4 van tervben, azonos órajelen mennyivel nőne az FPS-számom i5-tel, és mennyivel PII-vel a mostani konfighoz képest azonos órajelen?(most 30-35 FPS-em van 1280x1024 high-highon, de néha nagyon leesik)
Valamint egy Full HD monitoron egy négymagos társaságában nagy akadály lenne a game számára a videokártya?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Źşë'
addikt
válasz ToxLee #18176 üzenetére
hát ha hallani akarod az én véleményemet a multiról
-negatívumok:
idegtépő a lagg miatt olykor,
ócska netkód,
pingemet nem látom,
vannak csíterek,
nagyobb a gépigénye, (high textúrák 512mb vgan eltűnnek - singliben nem),
picit érzékeny a moddolt dolgokra (hibával elszáll)-pozitívumok:
free mód istencsászár, sok ökörködés fő színhelye ,
figyelemreméltó moddolhatóság,
+extra kocsik,
videoszerkesztő,
viszonylag sok játékos leginkább non rankedben,
cooperative módok jók (csak sajnos kevés van belőlük - 3db),
karakter választási/szerkesztési lehetőség,kb ennyi, free mód, meg talán a race mód ill a coop modok jók a többi lagzik
-
Mariann294
őstag
válasz CHIPman #18177 üzenetére
1.Teljesen be kell állni a zonába.Ugyhogy már nem lesz meg sehogyse.Amikor kimentél,akkor azért volt ott,mert még nem töltötte be azt amit elmentettél.
2.Szerintem rakd fel a drivert próba cseresznye,bár én ebben nemigen tudok segiteni.És itt nincs olyan hogy menj északra mert ott sok a corvette pl....itt mindenhol minden autó megtalálható.Nincs mese,ha akarsz valamilyen kocsit akkor várnod kell amig meglátod.
Bár a sultanrs pont kivétel.Az mindig ott parkol egy bizonyos helyen.Mégpedig itt.
(Van ott egy garázs és az mögött van a bokorban)[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Mariann294 #18179 üzenetére
Köszi.
És itt mindig van egy, vagy csak egy van, és ha elviszem, akkor nem lesz több?hardverapro.hu/tag/chipman
-
Źşë'
addikt
válasz CHIPman #18177 üzenetére
1. vissza ha újrakezded a köldetést =)
2. valszeg kellene a driver, ill konfigurálni kellene winben a dolgot, de még így sem bizt h menne lehet nem támogatott
3. leginkább a 2. nagyobb szigeten (középső) találhatsz, a sultanrs-t pedig itt leled
+ha már említetted a kocsikat amiket majd le kell szállítani, nem Bruicenak hanem majd később másnak, azokat itt találodhardware: hát az a 30fps elég jó ilyen gépen ilyen beállításokon.. am még bika gépeken sem megy valami fényesen a cucc, kellene tesztet nézned a dologhoz mert így h most i5ön hogy menne ez olyan kérdés h lesz 2012ben világvége?! azt utána olvasol h lehetséges mert egy Drunwalo nevű alak megjósolta... stb szóval inkább sztem nézzél teszteket, annyit tudok h igazán 4 magos cpun érzi jól magát a picike vga meg ami bestbuy lenne most az egy 4890 ati (mondjuk mihez képest mert 4870 nek is lement az ára szépen), 1gb kell neki a high textúra miatt amúgy, ha nincs meg a kellő vram akkor inaktív a beállítás azaz el sem érhető..
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
3: Hoppá, itt a bökkenő. Még nem tudok átmenni a harmadik városrészbe.
A 4830 1GB megvan, alá kéne valami újabb, csak nem tudom, hogy mi legyen.
Az autókat pedig tudom, hogy majd Stevienek kell szállítanom.
Tesztet pedig néztem, de nem győzött meg, a CPU-m az E8400-nál lassabb, de az E6600-nál gyorsabb, és pont a kettő között van egy holt tér az első hszben lévő teszt szerint.hardverapro.hu/tag/chipman
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #18174 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Aki játszott már úgy ezzel a játékkal multiban, hogy a virágboltban vette, legyen szíves írjon egy PÜ-t. Köszönöm.
-
Źşë'
addikt
válasz ToxLee #18185 üzenetére
hát nem nem vmi 1xű a telepítés, ill, aki belejön sokat telepítgeti annak nem nehéz, de első alkalommal nem 1xű (leginkább az account létrehozása bonyolult - ill akkor nem ha leírtak szerint jársz el csak mert rá kell jönni dolgokra) a lag nem netfüggő, ill de csak akkor ha sok játákossal játszol, nekem 4 megás nettel és 256os uppal ment kb 9-10 emberes multi, ha többen voltak már leszórt a szerverről
az összes szerver szoba lagos általában, legújabb bug h az embereket látod de át tudsz menni rajtuk, szellemek :s szvsz sokat romlott az online dolog a kezdetek óta (nem tesznek ellene semmit sem, leginkább az borít ki ha bemek egy szeróra, v elkezdődik egy játék mire megjelenne ka járművek lemegy a nap :/
-
Źşë'
addikt
válasz CHIPman #18188 üzenetére
hát 1 megás net picit kevés, sztem ha tudod akkor kérd kölcsön vkitől,
a multija jó csak picit ócska (úgy értem komolytalan, aki sokat játszik online multi játékokkal az tudja rangsorolni a minőségi dolgokat, de ennek a multija kritikán aluli - mármint a megvalósítása, nem látod mennyi a pinged, eleve nem a te gépeden jön létre a szerver (ez miatt van lag sztem), totális konzol megoldás, ami sztem undorító :s )
szó mi szó, funolásra jó csak, mint ahogy írtam már 3db coop, akkor party mod, free mod, ill a race mod jó, többi felejtős (ez az egyéni véleményem - annak ellenére h a játék élvezhetősége sztem nem javul ----> Game experience may change during online play! ehehe negatív irányba )
-
CHIPman
nagyúr
Eddig CS1.6-tal játszottam multiban, az nem volt ilyen drága.
Amúgy tök komoly ez a ferrari-cucc. Ellopok egyet a szalonból, és tele lesz vele a város. Van még ilyen szalon, ahol jó gépeket lehet találni?
Sultanom még mindig nincs, viszont szereztem egy másik sportautót.hardverapro.hu/tag/chipman
-
CHIPman
nagyúr
Más.
Olvastam a neten, hogy Brucie "No 1." nevű küldetését kell megcsinálni, aztán Stevie küld egy SMS-t, hogy vigyek neki autókat. A No 1. megvolt, de Stevie nem szólt. Mit tegyek?hardverapro.hu/tag/chipman
-
Źşë'
addikt
válasz CHIPman #18192 üzenetére
van egy motoros bolt a 3. szigeten, és asszem ennyivel kifújt
sztem várjál még, biztos lesz, csak mivel más és másféleképpen lehet a küldetésekkel haladni így tuti h idővel beobja"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
CHIPman
nagyúr
A Bohan-i safehouse elé ki hogy parkol be? Én 2 ferrarit és egy másik sportautót tettem be oda, elmentettem, visszatöltöttem, akkor ott voltak. Ma már hiányzott a két ferrari, de a harmadik ott maradt.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.Zenekiszedő progi van már hozzá?Mert állati jó a zenéje,szeretném őket kiszedni. Az OpenIV et próbáltam már,de az sajna csak egybe az egész rádiót szedi ki.vmi olyan kéne ami külön csak a számokat,mint annak idején a Vice City-ből meg a San Andreas-ból.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest