Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Bocs de nem volt energiám 400 játék nyűgjeit egyesével managelgetni
Ahol eszembe jutott, és egy egyszerű Google kereséssel értelmesen és könnyen megoldható módot találtam rá, ott megcsináltam. A véleményem az, hogy ilyen korlátoknak PC-n egyáltalán nem szabadna léteznie, vagy pedig a játék saját menüjéből inaktiválhatónak kéne lennie (ahogy pl a GTA5-ben meg is tették, aztán az RDR2-ben megint kivették az "Ignore suggested limits" opciót) -
hapakj
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Egyébként hasonló lehet Windows 10 és WDDM 1.x-es kártyák esetén is. Windows 10 már a WDDM 2.x-re építkezik s ha egy videókártyához csak 1.x-es driver van, akkor bizonyos funkciók emulálva lesznek.
Szóval a DX10-es kártyák már nem biztos, hogy maxot hoznak Win 10 alatt

-
válasz
Armagedown
üzenetére
XP-vel nem akartam már szenvedni, és az időtállóság része a modern OS-en való működés is

-
hapakj
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Igen ez így van, ha egy DX9-es kártya WDDM driverrel van hajtva XPDM helyett, akkor tényleg lassabban működnek. DX9-es kártyák nem tudnak mindent, ami a WDDM-hez kell ezért az OS CPU-ból emulál funkciókat, illetve XPDM-en keresztül jóval vékonyabb az OS réteg a videókártyához.
Windows Vista és 7 még támogatja elvileg az XPDM drivereket. Érdekes lenne egy olyan összehasonlítás, hogy ugyanaz a kártya hogy teljesít XPDM és WDDM driverével.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahol eszembe jutott, és egy egyszerű Google kereséssel értelmesen és könnyen megoldható módot találtam rá, ott megcsináltam. A véleményem az, hogy ilyen korlátoknak PC-n egyáltalán nem szabadna léteznie, vagy pedig a játék saját menüjéből inaktiválhatónak kéne lennie (ahogy pl a GTA5-ben meg is tették, aztán az RDR2-ben megint kivették az "Ignore suggested limits" opciót)