- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Ne sajnáld. Azt hittem Aggreszivitás van mert az lassan csökken, és lefelé húzza az OA -t. De nulla. Amőgy a pilóta alkalmas arra h feljuss vele Amatőrbe, hogy ott mennyire jó hogy a Talent ennyire alacsony azt nem tudom, de ne bánkódj keress másikat. 60-70 pilóták között sok jó van. Konc és a talent 100 felett legyen akkor abból sokminden kisüthető. Nekem is ilyen smmit mondó pilótám akadt. Most meg azért szenvedtem mert nem akartam amatőrből tovább jutni, pedig a szezon úgy indult hogy nem akarok kiesni...
Szóval Konc és Talent min 100. Talentes pilóta akkor jó ha szakad az eső egyébként kevésbé koptatja a verdát... Ill gyorsabb is kicit. Konc miatt megintcsak gyorsabb a pilóta ha van de nem kell hozzá über sok... 130-140 koncal vertem a mezőnyt... Aggreszivitás nem feltétel bármikor lehet neki csinálni néhány futam után... Amatőrben kell egy kicsi, hátránynak nem hátrány de nem alapvető igény... Exp -fontos de csak a korral és a versenyekkel jön meg. Azért ne félj ha közel van a nullához, ki lehet trenirozni bárkit. Tech edzhető, el lehet lenni nélküle... Stamina Rúkiban nem annyira fontos segít hogy egyenletesebb köröket menjen a versenyen ne csak a verseny elején hanem a végén is. Edzhető de a motiv kárára és jótékonyan hat a súlyára. Fitnessel edzhető ugyanis. Charisma nem lényeges verseny szempontjából szponzort segít találni... Motiv egyértelmű 200 alatt amatőrben nehéz bármit is produkálni vele...
Keress másikat ami keveset is kér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest