- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
Topikgazda
válasz
zolka95 #8423 üzenetére
De milyen régen is volt az a Nexus 5?
Azóta nagyon sokat fejlődött a "kinai" utángyártott mindennek is aminősége. Az eredetit is kínában gyártják, ezért nem is helyes a kínai megnevezés. Ha olyan telefonról beszélünk, aminek már nincs aktív alkatrészellátottsága, akkor csak a jó minőségű utángyártott akksik jöhetnek csak szóba (pl. GreenCell, Patona, RedAnt, etc...), mert a legfrissebb gyári akksi is adott esetben éveket pihenhetett már a polcon és úgy egy gyári akksi sokkal rosszabb lesz élettartam, és cikluson belüli akkuidő szempontjából is, mint egy frissebb utángyártott akku. Mobilszervizesként, az elmúlt 20 év során volt már elég sok utángyártott alkstrész, köztük akku is, hogy ez a vélaményem kialakuljon. -
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95 #8423 üzenetére
Igen, ebben igazad lehet, én ebookhoz vettem csak alin akksit, magam cseréltem, teljesen jó már vagy 3 éve. Lehet, nekem szerencsém volt. Én rögtön az alihoz nyúlnék, ha itthon nem kapható valami, nyilván kizárásos alapon, de megértem, ha rossz tapasztalatod van ezzel. Nagyon jó lenne, ha életbe lépne végre az az EU törvény, ami bünteti a tervezett avulást (pl akkuk régen tök jól cserélhetőek voltak a mobilokban, most meg már mindennek beépített van, igaz, ez lehet az IP szabványok miatt is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest