Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz ddsteel #8422 üzenetére

Jobb lenne gyári akksi, mert a többi nem hozza azt a szintet és hamar le is csökken a kapacitása, főleg egy gagyi kínai másolatnál.

Nexus 5-nél háromszor cseréltem a képernyőt. Mind olcsó gagyi kínai volt 6-7 ezer forintért. (Valamelyiknél télen a hidegben anomáliák jöttek elő: többször érzékelte az ujjam vagy mintha máshol érintettem volna meg. A másiknál meg erősebb nyomásra elszíneződött a képernyő az ujjam körül. És mind hamar tönkre ment úgy, hogy használhatatlan lett.)
    Sajnáltam a pénzt a gyárira pedig abból lehet csak egyet kellett volna vennem..
    Úgyhogy kínait többet nem. Egy akksinál pedig méginkább kiszámíthatatlanok megbízhatóság szempontjából. Elindulok 100%-al aztán fél óra alatt idle-ben lemenne 50-re. Ezt még nexus 5-nél sem mertem megkockáztatni. Annak a topicjában is óva intettek tőle mindenkit aki kipróbálta kínai akksival.
    Pár hónapig biztos jó lenne, de aztán izgulhatnék hogy vajon mikor döglik be vagy merül le indokolatlanul. Főleg ha nincs a közelben töltő.

Kínaiból akksit nem mernék telefonba rakni nehogy felpúposodjon vagy netalán kigyulladjon. Akkor már nem lenne mit cserélni benne. :DDD
    Plusz a kínai webshopok zsákbamacskák: vagy működik vagy nem. Jártam így nexus 5-nél. Visszatérítés persze nincs.

Új hozzászólás Aktív témák