Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
ddsteel
üzenetére
Jobb lenne gyári akksi, mert a többi nem hozza azt a szintet és hamar le is csökken a kapacitása, főleg egy gagyi kínai másolatnál.
Nexus 5-nél háromszor cseréltem a képernyőt. Mind olcsó gagyi kínai volt 6-7 ezer forintért. (Valamelyiknél télen a hidegben anomáliák jöttek elő: többször érzékelte az ujjam vagy mintha máshol érintettem volna meg. A másiknál meg erősebb nyomásra elszíneződött a képernyő az ujjam körül. És mind hamar tönkre ment úgy, hogy használhatatlan lett.)
Sajnáltam a pénzt a gyárira pedig abból lehet csak egyet kellett volna vennem..
Úgyhogy kínait többet nem. Egy akksinál pedig méginkább kiszámíthatatlanok megbízhatóság szempontjából. Elindulok 100%-al aztán fél óra alatt idle-ben lemenne 50-re. Ezt még nexus 5-nél sem mertem megkockáztatni. Annak a topicjában is óva intettek tőle mindenkit aki kipróbálta kínai akksival.
Pár hónapig biztos jó lenne, de aztán izgulhatnék hogy vajon mikor döglik be vagy merül le indokolatlanul. Főleg ha nincs a közelben töltő.Kínaiból akksit nem mernék telefonba rakni nehogy felpúposodjon vagy netalán kigyulladjon. Akkor már nem lenne mit cserélni benne.
Plusz a kínai webshopok zsákbamacskák: vagy működik vagy nem. Jártam így nexus 5-nél. Visszatérítés persze nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csepy