Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz Sofian #8414 üzenetére

Igen, de vajon mit lehetne kamuzni, hogy cseréljék?
    Pixel 6a-m van ami nekem még elég lenne, a szűkös 6GB ramon kívül. Még tűrhető.
    De most akksi miatt kéne telefont cserélnem. Sehol nem találni. Ifixit-ről tudtam rendelni, épphogy le tudtam csapni arra az egyre, de azt sem hozták ki (magyarországon elveszett :((( ).

Remélem minél előbb életbe lép az az eu-s szabály, ami kötelezi a gyártókat, hogy az alkatrészeket is 7 évig árulják. Na meg a könnyű szerelhetőségre.

Hiába a 7 év szoftvertámogatás, ha az akksi nem bírja addig és már venni sem lehet. Persze az első 1-2 évben biztos lehet kapni, de akkor meg minek... Hát akkor már kicseréltetném velük akkor is ha nem szükséges. Legalább 0-ról indul megint, mintha új telóm lenne.

Mindig hosszútávra tervezek aztán 2-3 év lesz belőle. Az egyik ok az akksi, a másik a usb-c port (bár ez qi töltővel megelőzhető).

Mivel nem játszok és a kamera sem fontos ezért nekem nem éri meg gyakran telefont cserélni. Bőven gyors a 6a is.
    Az új feature-ök, fejlesztések pedig elhanyagolhatók a mindennapi használatban. El kell telnie 4-5 évnek mire ténylegesen "új" telefont veszek, mert addigra már annyi minden fejlődött, hogy megéri. De ez a 2-3 év nekem kevés. Főleg ilyen árak mellett. :W

Új hozzászólás Aktív témák