Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz ddsteel #9483 üzenetére

Jó kis telefon, de pixel 6a után számomra nem sokban különbözik.

A telefont kb 90%-ban netezésre, üzenetváltásra és gps-ként használom. Így nekem semmi pluszt nem ad. Kivéve a nagyobb akksit és a +2GB ramot. Remélem a 10a-tól elkezdenek 12GB ramot belerakni, mert ez a 8GB hosszútávra szűkös lehet.

Igazából a mai telefonok már nem is tudnak olyan sok pluszt adni a régebbi modellhez képest.
    Az android és az ios is annyira kiforrott már, hogy talán egy alsókategóriás telefon is gyorsnak számít. Nem úgy mint a kezdetekkor, a '10-es években.
    Látszik a szoftverfrissítésekből is. Nagyrészt kozmetikai dolgok jönnek.
    Régen azért nagyobb különbség volt egy android 4.4 között és pl egy android 6 között.

Rootolni is eggyel kevesebb haszna van, mint régen, mert már annyira testreszabható lett az utóbbi verziókkal, hogy ezért szükségtelen a root.

A telefonok mára szinte elérték a csúcsukat. Apróbb fejlődések vannak két generáció között.
    Iphone-nál is látszik azzal, hogy már külön kameragombot tesznek rá, meg volt a kamera sziget körüli feature is.
    Ezek annyira jelentéktelen dolgok nekem, hogy kb majdnem mindegy milyen telefont veszek. Az lesz annyira gyors hogy kiszolgálja az igényeimet. Csak az ára számít.

Pixelnél a szoftver miatt maradtam és mert meghagyták az olcsóbb kategóriát.
    De szemezgettem a fairphone-nal is. Egyszer majd lehet kipróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák