Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz Csepy #9478 üzenetére

Figyelmetlenségből.
    Amazonon alul ki kell választani, hogy pontosan melyik típust választom. Biztos hogy nem iphone üvegre kerestem rá. Minek kerestem volna olyat...
    Fogalmam sincs hogy lett belőle az, mikor direkt pixel 9a-ra kerestem. Tokból sikerült is olyat vennem.
    Az üveget max 9 vagy 9 pro xl-el keverhettem volna össze, semmiképp sem iphone-nal.

Hibáztam, de biztos hogy amazon is hibázott valamit. 9a-ra nem dobhat fel iphone-hoz valót.

Most megnéztem és a pixel 9-es szériák egy oldalon vannak, alul kell választani pontosan melyik kell. Iphone-nál szintén.
    A kettő együtt nem keveredhet. Márpedig én nem kerestem iphone-ra valót, tehát véletlenül sem adhatta volna ki, annak ellenére hogy én nem figyeltem az alul lévő választási lehetőségeket.

Az iphone series matrica is szintén hülyeség.
    A history orderben visszanézve a rendelt üvegemnél iphone 14-től 17-ig lehet választani sima, pro stb változatból.
    Igazán rányomhatták volna, hogy pontosan melyikre való. Mitől jobb az nekik is, hogy "series"-t b@sznak rá a pontos típus helyett...
    Ennyi erővel ez azt is jelentheti, hogy akár iphone 3g-re is passzolhat. Végülis az is iphone series.

Új hozzászólás Aktív témák