Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Figyelmetlenségből.
Amazonon alul ki kell választani, hogy pontosan melyik típust választom. Biztos hogy nem iphone üvegre kerestem rá. Minek kerestem volna olyat...
Fogalmam sincs hogy lett belőle az, mikor direkt pixel 9a-ra kerestem. Tokból sikerült is olyat vennem.
Az üveget max 9 vagy 9 pro xl-el keverhettem volna össze, semmiképp sem iphone-nal.Hibáztam, de biztos hogy amazon is hibázott valamit. 9a-ra nem dobhat fel iphone-hoz valót.
Most megnéztem és a pixel 9-es szériák egy oldalon vannak, alul kell választani pontosan melyik kell. Iphone-nál szintén.
A kettő együtt nem keveredhet. Márpedig én nem kerestem iphone-ra valót, tehát véletlenül sem adhatta volna ki, annak ellenére hogy én nem figyeltem az alul lévő választási lehetőségeket.Az iphone series matrica is szintén hülyeség.
A history orderben visszanézve a rendelt üvegemnél iphone 14-től 17-ig lehet választani sima, pro stb változatból.
Igazán rányomhatták volna, hogy pontosan melyikre való. Mitől jobb az nekik is, hogy "series"-t b@sznak rá a pontos típus helyett...
Ennyi erővel ez azt is jelentheti, hogy akár iphone 3g-re is passzolhat. Végülis az is iphone series.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő