- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
nagytalpu:
Elképzeltem, de amióta van ujjlenyomat-olvasó (vagy bármiféle védelem) a telefonokon azóta nincs SIM PIN nálam. Nem látom értelmét a SIM külön védelmének; most már nem tudod csak úgy kikapni a telóból mint régen, eSIM-et meg főleg nem. Itthon emelt díjas számok/SMS letiltva, külföldön meg vagy helyi SIM vagy global eSIM van benne.kiraly.andra:
Akkor még nem is volt offline megkereshetőség, azért linkeltem mert már akkor is jelezték h ez így annyira nem oké. Vagy ne legyen zárképernyőről lehúzható gyorskapcsoló vagy ha van akkor legalább a kényes/lényeges dolgok legyenek védelem mögött. Wifi, net, BT mind kapcsolható feloldás nélkül, bezzeg ha ébresztőt akarsz kapcsolni, akkor már ott virít az ujjlenyomat...
Szerintem meg reális az összefüggés a kt dolog között, nem lenne nagy kunszt azt az egy opciót beemelni a beállítások közé. Custom ROM-ok nagy részénél is ott van a no lockscreen QS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest