Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segitseget kerek, mert merges vagyok.
Par eve kiharcoltak a magyarok, hogy a kulfoldi, hatarmenti telepuleseket, kulonosen az osztrakokat a Google Maps magyar nevekkel jelenitse meg. Igy lett Oberwartbol Felsöör, Bad Tatzmannsdorfbol meg Tarcsafürdö es igy tovabb. Ez nagyon szep es hazafias tett, meg vesszen Trianon, ertem en, csak eppen ez lehetetlenne teszi a normalis navigaciot Burgenlandban. Hiaba irja ki nekem, hogy Bivalybasznadnal fordul majd az ut balra, ha nemetul nem ez a falu neve...
Az asztali GMaps-ben megoldottam, nemetul jelenitem meg, es akkor minden oke. De Androidon mindegy mit allitok, hacsak a teljes telefont ES a google fiokot nemetre nem allitom, nem hajlando, csak magyarul megjeleniteni ezeket a 80 eve nem hasznalt neveket.
Mi a budos isten nyilat lehet esetleg csinalni, hogy ertelmesen irja ki nekem az Androidos GMaps?
Elore is koszonok minden segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest