- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segitseget kerek, mert merges vagyok.
Par eve kiharcoltak a magyarok, hogy a kulfoldi, hatarmenti telepuleseket, kulonosen az osztrakokat a Google Maps magyar nevekkel jelenitse meg. Igy lett Oberwartbol Felsöör, Bad Tatzmannsdorfbol meg Tarcsafürdö es igy tovabb. Ez nagyon szep es hazafias tett, meg vesszen Trianon, ertem en, csak eppen ez lehetetlenne teszi a normalis navigaciot Burgenlandban. Hiaba irja ki nekem, hogy Bivalybasznadnal fordul majd az ut balra, ha nemetul nem ez a falu neve...
Az asztali GMaps-ben megoldottam, nemetul jelenitem meg, es akkor minden oke. De Androidon mindegy mit allitok, hacsak a teljes telefont ES a google fiokot nemetre nem allitom, nem hajlando, csak magyarul megjeleniteni ezeket a 80 eve nem hasznalt neveket.
Mi a budos isten nyilat lehet esetleg csinalni, hogy ertelmesen irja ki nekem az Androidos GMaps?
Elore is koszonok minden segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Norvég nyár
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest