- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segitseget kerek, mert merges vagyok.
Par eve kiharcoltak a magyarok, hogy a kulfoldi, hatarmenti telepuleseket, kulonosen az osztrakokat a Google Maps magyar nevekkel jelenitse meg. Igy lett Oberwartbol Felsöör, Bad Tatzmannsdorfbol meg Tarcsafürdö es igy tovabb. Ez nagyon szep es hazafias tett, meg vesszen Trianon, ertem en, csak eppen ez lehetetlenne teszi a normalis navigaciot Burgenlandban. Hiaba irja ki nekem, hogy Bivalybasznadnal fordul majd az ut balra, ha nemetul nem ez a falu neve...
Az asztali GMaps-ben megoldottam, nemetul jelenitem meg, es akkor minden oke. De Androidon mindegy mit allitok, hacsak a teljes telefont ES a google fiokot nemetre nem allitom, nem hajlando, csak magyarul megjeleniteni ezeket a 80 eve nem hasznalt neveket.
Mi a budos isten nyilat lehet esetleg csinalni, hogy ertelmesen irja ki nekem az Androidos GMaps?
Elore is koszonok minden segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Telekom mobilszolgáltatások
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest