Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Sziasztok,
Szomszéd pékség tulajának, jó ismerősömnek segítettem a pékséget felvinni a google maps-ra, viszont a térképen nem jelenik meg az 'ikonja' (egyszer már rövidebb ideig megjelent) mi lehet ennek az oka, avagy mit csinálok rosszul?
-
Soulfly842
addikt
Elég komoly jelölőpont mennyiségem van egy google saját térképen, viszont az a tapasztalatom, hogy amég a PC ezt jól kezeli, addig mobilon elég szedett-vedett módon (importált excel fájlból lettek feltöltve az adaatok).
Nem jelennek meg a jelölők nevei pl. Más helyek nevei, ezt néha elég szeszélyesen is kezeli (hosszan rányomva jelenik meg csak a név rendesen, de néha ez is elszáll, újra kell indítani ilyenkor az appot)
A jelölő színeket sem látom, hogyan lehetne módosítani mobilon, vagy értelmesen megjegyzést írni hozzá (a kettő együtt lenne fontos)
Nincs valami jobb megoldás erre? Elsődlegesen nekem mobilon kellene, hogy jól megjelenjenek nekem ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest