Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Sziasztok !
A házunkat a google térkép térképen nem ott mutatta ahol valóban volt hanem 4házzal arrébb. Javítottam a címet vagyis a jelölő bigyót a házunk közepére tettem amit el js fogadott a google tehát ha beirom a házunk címét akkor már jó helyen mutatja a térképen viszont az utcaképen amit szintén mutat cim beirás után ott még a régi rossz házat mutatja utcakép nézetben, ami nem valós.
Ezt is majd javitják vagy mit lehet tenni?erre vonatkozó javítást nem találtam -
flash-
veterán
A google profilommal egyetlenegy szolgaltatast, ettermet nem tudok értékelni.
Azt irja mindig:nincs közzétéve.
Fellebbezek a fellebbezést mindig elutasítják.Korabban tudtam velemenyezni sok helyet stb. De mar nem enged semmit. Miért?
-
flash-
veterán
egy vállalkozást hogy lehet beállítani hogy rajta legyen a google maps térképen szürkével?
amikor beirom a keresőbe akkor jobboldlat kis ablakban mutatja azt a vállalkozást de ha böngészem a térképet nincs odaírva a címre pedig teljesen ránagyítok.
ötlet? -
flash-
veterán
sziasztok
2 dolog érdekelne:
egy cégnél dolgozok és mit kell tennem pontosan ahhoz hogy androidos mobilon ha beírom a cégnevét a google maps progi keresőjébe,akkor megtalálja a pontos címen?mert jelenleg nem ismeri
másik:
pc-n google be beírva ezt a céget van találat de a régi cím van benne,hogy lehetne az új mostani cimet megadni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest