Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Bezzeg AA n a sebességet és a jelentést nem sikerül elő varázsolni
-
dionaea
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Kapcsold ki a forgalm mutatását.
-
dionaea
őstag
AA val a jelentés nem megy.
Waze n sztem egy jelentés is megjelenik. Én látom a jelentésemet. Persze lehet ez másnál nem látszik de az jó nagy baromság lenne.
-
dionaea
őstag
Nincs közösség emlékszem a waze mikor elindult alig volt jelentés. Már nem emlékszem pontosan mikor de ott volt a forduló pont amikor megjelent egy hosszabb cikk a waze -ről gyik nagy hirportalon utána drasztikusan emelkedett a felhasználók száma. Előtte főleg fuvarozok használták A mapsnak is kell idő. Meg hogy mindenki tudjon jelenteni mert egyelőre ez nem megy megy.
-
dionaea
őstag
-
dionaea
őstag
AA n úgy érzem soha nem fog megjelenni a sebesség illetve a jelentés ez elég ciki
-
dionaea
őstag
Na úgy látom AA val is megy a jelentés
-
dionaea
őstag
AA val miért nem látszanak a jelentések mígy ha telón hsználom látszanak. Illetve AA n dövög anyl nem folyik szépen. Vagy csak nálam?
-
dionaea
őstag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Nekem új dolgok mert eddig wazet használtam de kezdek át tèrni mapsra.
Traffi ott van már jelentettem a gyömrői úton. Viszont én bétán vágyok lehet ezert van lehetőség viszont hamarosan gondolom mindenki megkapja remélem sokan fogják használni -
dionaea
őstag
Megjelennek a trafik,sebesség torlódás,baleset. Kicsit meg butácska de jó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest