Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Átnéztem mindent ami eszembe jutott. Pay-al soha nem fizettem, szóval ott cím se volt megadva soha. Egyedül a GoogleMaps-ban volt otthon meg munkahely cím behjelölve. De azok is rég ki lettek javítva az újra. Ezek ellenére, mikor megnyitom, mindig a régi városom régi kerületem felett nyílik meg, nem ott, ahol most lakom, ami be van írva lakhelynek. Tudom apróság, de bosszantó apróság
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok.
Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy a Google térkép megnyitásnál a régi városom és kb a régi házunk környékén nyílik meg, holott már 2 éve elköltöztünk onnan. Az "otthon" pozició is rég át van írva...Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Hol lehet beállítani a Google Maps-ot, hogy ne a régi lakóhelyem jöjjön be kezdésnél? Az "otthon" már hónapok óta az új, de még mindig a régi fölött kezd a térkép :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest