Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hol lehet annak utána nézni, hogy egy tetszőleges helyhez rendelve hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba?
Látok a térképen világoskék pöttyöket, amelyek feltöltött fényképeket jelölnek, ilyen fényképeket hogyan lehet feltölteni?
-
Hogyan lehet fényképet feltölteni a GoogleMaps-ba egy adott helyhez rendelve?
-
-
-
Azt hogyan lehet beállítani a Google Maps-ben, hogy ne magyarul, hanem az adott ország nyelvén mutassa a településneveket.
Pl. ne Besztercebányát írjon ki nekem, hanem tótul írja ki, hogy Banska Bystrica.
Navigálásra használnám, a táblákon is az lesz, hogy Banska Bystrica, nem pedig az, hogy Besztercebánya...
-
Kéne nekem egy kis segítség a mobilos Térkép alkalmazáshoz.
Van egy olyan rész, hogy Beállítások -> Címek szerkesztése.
Na, itt nálam van 360 munkahelyi cím, pedig én egyet sem vittem fel. Ráadásul minden ember négyszer szerepel egymás után.
Hogy lehet ezt hatékonyan törölni. A hatékonyságon van a szó, mert egyesével tudom törölni, de minden cím kitörlése 4 koppintás, elkopna az ujjam, mire 360 sort törlök

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest