Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Magyarázza meg nekem valaki légyszives, hogy ha megtervezem az útvonalat PC-n a googlemapsson, majd az útvonaltervet átküldöm telefonra, akkor az miért nem ugyanazon az útvonalon fog menni?!

-
törölt tag
válasz
venom8888
üzenetére
No, aránylag gyorsan találtam megoldást az Igo Primo fórumban, gondoltam érdekelhet téged is!
ITN Converter nevü kis progit feltelepíted PC-re, szépen megtervezed rajta az útvonalat, ezután elmented "google maps" formátumba, amit ha átküldesz a telóra, már arra visz, amerre szeretnél menni.
Van tutorial videó is róla!
-
törölt tag
válasz
venom8888
üzenetére
Na most ugyanezt akartam én is kérdezni, de előtte még picit nézegettem a fórumot, hátha nem is kell kérdeznem.
Pont most én is PC-n szépen megterveztem egy útvonalat, azt elküldtem telefonra, és csak a kiindulási pont, meg az érkezési pont ugyanaz, a haladási útvonal teljesen más!

Megpróbáltam, hogy elküldöm e-mailben, és onnét nyitommeg telón, de ua.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest