Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Pár napja erősen ráálltam a google maps kiismerésére, de nem sikerült.
Amire nem jövök rá- Ha felveszek egy partnert, akkor a saját pozícióm mikor, és hogyan frissül, ergo a partnerem mikor, milyen módon tudja megnézni az aktuális pozícióm?
- A frissítés csak akkor megy, ha nálam aktív a gps, a net, és a térkép is fut? Vagy elég, ha csak net van, és a térkép meg az adott beállításokkal frissít folyamatosan?
Tehát ha csak a zsebemben van a telefon, akkor is követhető a pozíció? Vagy csak ha elindítom manuálisan a térképet is?
- Tegnap valahol sikerült olyat beállítanom, hogy a pozíciómat 15 percenként frissítse. Na most vagy ez miatt, vagy csak kiemelten sokat használtam ma a telefont, de hamar lemerült. Kerestem, de nem találtam ezt a beállítást..Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Android - maps ver 6.2.0
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest