Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hali!A google helyelőzményeket (android) hol lehet megnézni?
Megvan, idővonal -
havri1
félisten
Tesztelgettem, de úgy látom, az ismerőseim közül senki nem nagyon használja..mert marha ritkák a frissítések..
Navigációval kapcsolatban nem jöttem még rá pár dologra :- Aktuális sebességet ki lehet rakni képernyőre? Vagy legalább egy figyelmeztetést, ha túllépem a sebesség határt?
- Ha a rétegekben bekapcsolom a forgalmat, akkor egy nézetet vált, és lehet látni, de navigációs nézetben eltűnik..ez normális?Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Pár napja erősen ráálltam a google maps kiismerésére, de nem sikerült.
Amire nem jövök rá- Ha felveszek egy partnert, akkor a saját pozícióm mikor, és hogyan frissül, ergo a partnerem mikor, milyen módon tudja megnézni az aktuális pozícióm?
- A frissítés csak akkor megy, ha nálam aktív a gps, a net, és a térkép is fut? Vagy elég, ha csak net van, és a térkép meg az adott beállításokkal frissít folyamatosan?
Tehát ha csak a zsebemben van a telefon, akkor is követhető a pozíció? Vagy csak ha elindítom manuálisan a térképet is?
- Tegnap valahol sikerült olyat beállítanom, hogy a pozíciómat 15 percenként frissítse. Na most vagy ez miatt, vagy csak kiemelten sokat használtam ma a telefont, de hamar lemerült. Kerestem, de nem találtam ezt a beállítást..Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Android - maps ver 6.2.0
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest