Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali! Tudtommal ha egyhelyben vagy nagyon ritkán frissül. Van hogy nekem 1 óra. De amint mozgásban vagyok 10-15 percenként minimum frissít. Azt vettem még észre, hogy ha sokáig nem használom a programot, akkor nem frissít helyzetet. (De persze ki is tudsz jelentkezni.) Illetve, ha mozgásban vagy és még nyomkodod is a telcsit (bármit, nem feltétlen Latitude), akkor szintúgy frissül.
Engem meg olyan progi vagy plugin szerüség érdekelne, hogy van-e valami Latitude közösség? Szerintem tök nagy dolog lenne, ha a térképen látnám, hogy hány ember van aki használja ezt az alkalmazást. Akár egy mellettem álló ember a megállóban. De sajnos nem találtam ilyen funkciót még.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest