Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
savior
üzenetére
Néztem a fórumokat, de nem láttam hogy másnak is lett volna hasonló problémája. Pár napja volt egy Glyph hiba, ami sokakat érintett, de azt megoldottam úgy ahogy javasolták. Ez más volt. Error #1016. A logot átnézve, nem érte el a szervereket, miközben böngészőből én elértem ugyanazokat a fájlokat. Az utolsó spyware tisztítás után azonnal helyrejött.
-
Tigerclaw
nagyúr
A defender nem talált semmit, pedig lefuttattam deep scan-re, az Eset online keresője talált 11 gyanús állományt, azokat leszedettem, letöröltem. Azután az Ad-Aware nem talált már semmit, de továbbra is hálózati hibára futott Glyph (Trion játékok letöltéskezelője) Azután futtattam az AdwCleaner-t...ott talált még pár gyanús dolgot, illetve kértem tőle, hogy reseteljen mindent, amit csak lehetett TCPIP és hasonlók. Azután jöt helyre a program. Szóval valami befészkelte magát a netkapcsolatomba, böngészőmbe és megváltoztatta, átirányította valahogy, miközben futott végig a W10 teljes védelme.
Mondjuk tegnap muszájból átléptem olyan vonalat, amit nem szoktam. Kellett egy SD kártya repair, recover szoftver, de csak olyan shareware-t találtam, ami sikeresen hozta vissza az állományokat, ami regisztrációhoz kötött. Kerestem hozzá serial-t, közben belefutottam egy tonna fake linkbe, oldalba. Szóval az én hibám volt, de nem jó érzés, hogy a defender nem elég a védelemhez.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Nem próbáltam, de nem hiszem, hogy mondjuk a PH oldalán lenne egy arab nyelvű pop-up, szóval gyanús hogy magába a böngészőbe, vagy ami még rosszabb a gépembe fészkelte be magát valami vírusféle. A chrome-ot, újratelepítettem, most fut egy részletesebb defender keresésé és ha nem talál semmit, keresek valami nevesebb online vírus, malware, spyware keresőt. Másik tünet az, hogy az egyik játékomnak kommunikációs problémája akadt, szintén tegnap délután óta.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem biztos hogy Chrome specifikus dolog, de ma többször is előjött:
Mikor betöltök egy oldalt (amit eddig már rengetegszer használtam, pl. a prohardver esetén is megtörtént), bejön az oldal, kattintanék a linkre, de mintha az oldal felett lenne egy láthatatlan másik odal és a nem az a link jön be, amire kattintani akartam, hanem különböző arab, hindi nyelvű oldalak, pl. ezek:
http://hindi.khoobsurati.com/?ref=nt
http://wahgazab.com/?ref=ntvisszatérve az eredeti ablakra, második kattintással már az jön be, aminek eredetileg is kellett volna.
Szóval olyan mintha lenne egy nem látható felület az oldalon különböző linkekkel. Ez hogy lehet? Másnak volt már ilyen? Ez valami vírus, vagy hasonló lehet? (nincs bővítmény letöltve a Chrome szerint), csak a 4 Google-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest