Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sonja
nagyúr
Lehet, hogy előbb vagy utóbb probléma lesz így vele, de nekem már jó ideje ez van fent, és semmi gond (igaz, én még az áruházból tettem fel). Ha meg egyszer lesz, akkor leszedem. Ez van, mást én sem találtam, ez meg jó (még, kopp-kopp).
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
-
titán
Nem tudom mi történt, ma egy letöltött fájl miatt odakattintottam a zöld nyílra, azt írja a fájl nem található (a meghajtón persze ott volt, tehát letöltötte a chrome). A böngészőt újraindítottam és megint visszajött a letöltési sáv, a zöld nyíl többet nem jött elő és a kiegészítők között sincs ott a kieg, pedig tegnap még ott volt. Érdekes dolgok ezek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Közben rájöttem mi okozta azt, hogy a firefox gyorsabban dobálta az utcaképeket, mint a chrome. Igaziból nem is ott jöttem rá, hanem az edgeben. Az edge ugyanezt produkálta. Igen ám, de ott nem volt bekapcsolva a földgömb nézet. Ha azt bekapcsolom, a firefox és az edge is ugyanolyan "nyúlósan" tölti be az utcaképet és lép vissza. Amint a chromeban is kikapcsolom a földgömb nézetet, mint a villám úgy dobálja az utcaképet és azonnal vissza is lép. Mindenesetre jó, hogy erre rájöttem, így számomra sokkal kényelmesebb térképet nézeget, mint bekapcsolt földgömb opcióval.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Gyönyörű szépek ezek a fekete border-ek, amiket itt ott rádob az új Chrome.
-
dodopek
addikt
Próbáltam keresni a hirdetési számra, komplett címre, bármire, de nem találja. Én vagyok béna, vagy már buktam?
Ez lenne a hirdetés címe:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/golf_iv/volkswagen_golf_iv_1_4_euro_edition-15848478
Megtennéd, hogy ránézel?
Köszönöm! -
iguana
őstag
látom követed folyamatosan a verziókat nem tudod véletlenül melyik verzióban van/lesz az a feature, hogy a megnyitott füleket lehet rendezni, összevonni, illetve a fülekre ráhelyezve a kurzort megjelenik egy kis thumbnail az adott oldalról?
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
akit esetleg érdekelne:
nem tudom melyik verzió óta, de nálam a 85.0.4183.121 (Hivatalos verzió) (64 bites) chrome-ban megjelentek a fülek (tab-ok) rendezése/csoportosítása. nevet lehet adni, színt választani. jobb klikk a fülön->lap hozzáadása új csoporthoz.továbbá a
chrome://flags/#tab-hover-card-images
oldalon ha engedélyezzük aTab Hover Cards
és aTab Hover Card Images
opciókat, akkor ez látszódik ha rávisszük az egeret valamelyik fülre:[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest