Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
GoodSpeed #24 üzenetére
Azért olcsóbban is be lehet szerezni, alzán nincs 10k sem.
A54-hez is ilyen tokot használtam, párszor esett le asztalról, ágyról, telefonnak nem lett baja, de a műanyag házon lévő szilikon réteg "megrepedt", idővel elkezdett leválni. Ha nem ingyen lett volna, nem valószínű hogy ilyet rakok rá...
A lencséket nem tudod összekarcolni az asztalon, mert pár tizedmilliméterrel kijjebb áll a tok mint a lencse.
-
Köszi, én nem is találtam miket lehet! Becseszett volna ha valami Galaxy Buds PRO2 vagy ilyesmi!
Már így is feleslegbe fizettem 40K-t :XD Amúgy most már 300K megint a 256 GB-os
Szerk:Samsung Galaxy S24 FE szilikon tok, menta | Samsung HU
17K
Nem néze ki rosszul, de ehhez kell kameravédőlencse is. Mert kb az asztalon karcolja a felület a kamerát tőle. Vajon mennyire lehet masszív? -
szjoci
őstag
válasz
GoodSpeed #22 üzenetére
Jaja, elég nagy bughalmaz... Ezt az ingyen kiegészítős mókát csak akkor vettem észre miután leadtam a rendelést, hétvégén. Chaten próbáltam módosíttatni, nem lehet, hívjam a szállítást hétfőn, de itt egy 5%-os bánatkupon... Hétfő reggel beszéltem velük telefonon, hogyha megoldható, csapjanak már hozzá egy tokot is a promóció végett. Persze nem lehetett, mondjam le a rendelést, rendeljem meg újra... Mivel küldtek egy 5%-os kupont , nem voltam rest lemondani és leadni mégegyszer a nyilvános 5+10 és a chaten kapott 5%-os kuponokkal újra, így még barátságosabb lett a végösszeg.
Tokot és kijelzővédő fóliát próbáltam, azokat biztos lehet. Egy tokot dobtam mellé: [kép]
-
Amúgy az oldaluk eléggé nagy káosz...
A bővebbenre meg csak ez jön be:
https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/hu/2025/terms-and-conditions/2/TnC_Better_Life_B2C_Shop_App_W08-09_0211.pdf -
-
Az órámmal nem tud EKG-t, meg vérnyomásmérést. Amikor a POCO-t vettem, akkor még nem volt egy Smarttag2-esem sem. Azóta van négy, és rendelek kb még hármat. Hivatalosan a POCO-val meg semmelyik, a Samsungtól eltérő márkájú telefonnal nem működik együtt. Nem Hivatalosan igen, de harmadik fél által mókolt cuccot nem akarok feltelepíteni, ami hozzáférhetne a Samsung accountomhoz.
-
Hehe, gondolom nem úgy működik együtt a Samsung óráddal vagy egyéb samsung cuccoddal a Poco mint a Samsung de viszont kellett egy A54-nél erősebb telefon. 30 ezer forint 300 ezerből messze nem akkora kedvezmény, hogy emiatt megvegyek egy telót főleg ha nemrég vettem újat.
-
Samsung Duo EP-P5400_T_BEGEU, és van benne egy EP-TA800. szóval 18Wattot vesz fel.🙃
-
Plusz a töltő és a tok:
-
Megérkezett az S24 FE és a Spigen tok.👌
Az S24 FE-t a Samsung Szlovákiából küldte. 😆
-
-
válasz
Robi BALBOA #12 üzenetére
Igen, jó, sőt, ha valaki nem használ ennyire elkötelezetten Samsung eszközöket, akkor 2024-ben szerintem ár/érték bajnok a POCO X6 Pro 5G 12/512, 2025-ben pedig még magasabban az X7 Pro 12/512 .
-
-
De, jó. Csak annyira jól működik az "árukapcsolás", ha azt veszem,hogy hivatalosan a SmartTag2 -eseket sem tudom használni a POCO-val , a Galaxy Watch6 két lényegi funkcióját meg sehogy, de fontos,ha két mobil van, akkor lehetőleg mind a kettő tudja őket teljesen kezelni, akkor mind a kettőnek Samsungnak kell lennie.
-
Követve téged az A54 topikban... Úgy is lecseréled fél éven belül
Használd egészséggel!
-
Na látod, ezen hezitáltam én is sokáig. Mondjuk az A54 nálam még jól bírja, persze az AI szempontjából egy kiherélt valami. Sajnos a Samsung a tárhelyyel és a fizikai RAM-mal mindig ezt játssza.
Szvsz én úgy gondolom,hogy most még nem lesz döcögés pár évig. Meg ugye alapból be van kapcsolva a sokkal lassabb memóriabővítmény is, de nyilván elgondolkodtató, ha a 130K-s POCO-ba belefér a gyors 12 GB RAM, meg az UFS 4.0-s 512 GB tárhely akkor, a 270K-s cuccba miért nem. Mondjuk sokat nem kell rajta gondolkodni. A POCO pl 2028-ig frissül, a Samsung meg 2031-ig. -
lowzor
veterán
Hát nem tudom, 8 giga rammal én már nem vennék telót ennyi pénzért, már most is simán tud bedadogásokat okozni, jövőállóság szempontjából is kérdéses.
-
válasz
Robi BALBOA #3 üzenetére
Igyekszem nem elhamarkodni, de néha még így is sikerül : pl POCO X6 Pro 5G.🤣
-
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
Kiléptem az S24 FE topikból!
Kb. örökre!
Nincs harag, csak bőven elég volt az az ámokfutás amit csináltál az A54 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már pár napja kattogok a témán, de most a Samsung oldalán egy remek akció fut, aminek keretében 256 GB-os S24 FE-t...
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Autós topik
- RoboCop: Rogue City teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 G3 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest