Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
c:\users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences
fájlban ezekkel kell bűvészkedni :
"browser": {
"clear_lso_data_enabled": true,
"show_home_button": true,
"window_placement": {
"bottom": 1050,
"left": 240,
"maximized": false,
"right": 1530,
"top": 0,
"work_area_bottom": 1050,
"work_area_left": 0,
"work_area_right": 1680,
"work_area_top": 0
}
},a felbontás a fenti példában : 1050X1680
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #28918 üzenetére
Kezdésnek futtass egy ADWCLEANER-t.
Milyen kiegészítőket használsz? Szinkronizálásnál MINDENT szinkronizálsz?
Amit megtehetnél: ALAPOSAN törlöd a Chrome-ot (manuálisan is megkeresed a Chrome, Google mappákat és törlöd a C-users-user-appdata- útvonal végén a Local, LocalLow, Roaming mappákban
Esetleg a C-Programdata mappából is.
Csinálsz egy gép restartot esetleg futtatsz valami takarítót pl. CCleaner, Wise stb.
Majd telepíted a Chrome-ot - hivatalos helyről stabil verziót, bejelentkezel de FONTOS!! nem szinkronizálsz miden elemet rámész arra az opcióra - fejből nem tudom pontosan - de hogy szinkronizálandó elemek kiválasztása és csak a legszükségesebbeket szinkronizálod:
- JELSZAVAK
- KÖNYVJELZŐKezután telepíted manuálisan a kiegészítőidet - reklámblokkolónak Ublock Origin-t ajánlom - és teszteled a böngészőt, kezdésnek jó lenne, ha csak a reklámblokkolót tennéd fel és csak azzal az egy kiegészítővel néznéd meg, hogy működik. Ha minden jó akkor mehetnek fel a szokásos kiegészítőid és ha megint jön a baj akkor valamelyik kiegészítőd is okozhatja.
-
Fishor
senior tag
válasz Fishor #28926 üzenetére
Keresni keres ha beírok valamit, de ott már nem tölt be semmit. Azt írja alul, biztonságos kapcsolat létesítése, aztán meg bejön a webhely nem érhető el szöveg. Nézegettem a beállításokat is, szerintem a szinkronizálás átvette azt is, mert amit néztem ugyanaz mint az asztali gépemen. Nincs ötletetek mi nem engedi megnyitni az oldalakat, csak a bithument, aminél írja is hogy nem megbízható?
Üdv: Fishor
-
MadGame
senior tag
válasz Fishor #28944 üzenetére
Szerintem nem lehet bejelentkezni másik böngészőbe google fiókkal.
Takarítsd le teljesen a chrome-ot a gépről (%appdata%-ból is, mindenhonnan IS), utána egy Ccleanert futtass, az is takarítson, majd tedd fel újra. Ha így sem működik, ötletem sincs, mi lehet a baj.
De érdekes, hogy csa ka bizhument hozza be… Vírusirtó nem jelez semmit? -
Toth_Jani
őstag
válasz Fishor #28944 üzenetére
Vagy a jobb felső sarokban a 3 pötty mellett a bejelentkező ikonnál válaszd a vendég módú ablak megnyitását, ott egy teljesen üres Profil könyvtárat kapsz, ha ott jó akkor sajnos összeomlott a profil könyvtárad, ezt néhány külső karbantartó program szokta előidézni.
A Chrommal biztos nincs gond, hiszen a többi közel 500 millió gépen jól működik.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #28946 üzenetére
Ha a szinkronizálandó dolgok között van a gond akkor az újratelepítés sem fog segíteni.
Az ADWCLEANER-t futtattad már? Az ADWCLEANER javítás opcióját futtattad már?
Alapos eltávolítása a CHORME-nak megvolt? Tehát a C-Users-User- mappa végén lévő mappákat végignézni és akár a rejtett Google vagy Chrome néven futókat is gyalulni és persze jó lenne pár kártevőkeresőt ráengedni a rendszerre:
MBAM free, Emsisoft EK,Folyamatosan futod a köröket de ha nem csinálod végig amit írunk akkor nem is lesz megoldva.
A már tiszta chrome-nál sem mindegy hogy MIT szinkronizálsz vissza talán írtam már, hogy szelektív szinkronizációt csinálj: JELSZAVAK (BEJELENTKEZÉSEK), KÖNYVJELZŐK
A CCleaner-től sem kell tartani, volt réges régen valami gond de csak azt nem hibázik aki nem dolgozik.
ÖSSZEFOGLALVA:
1. kártevő és egyéb zavaró programok keresése (az Adwcleaner JAVÍTÁS módjának a lefuttatása.
2. a Chrome alapos takarítása manuálisan is a Google és a Chrome mappákat - a rejtetteket is legyalulni, majd gép restart
3. a Chrome újratelepítése és SZELEKTÍV újra bejelentkezés és szinkronizáció -
Cs1csó
félisten
-
kidnou
őstag
-
Toth_Jani
őstag
válasz Fishor #28996 üzenetére
Én mondjuk egy gépre sem telepítek drivert, a saját és a mások gépére sem, csak a rendszert és a böngészőt.
A saját gépemen pedig Portable programokat használok csak elindítom és működik, persze ezek másik érintetlen partíción vannak, ha közben mégis kell valami akkor felrakom amikor szükség lesz rá. -
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #29002 üzenetére
Nyugi ez nem számít, töltsd le a Media Creation Tool eszközt innen: [link] kattints az ESZKÖZ LETÖLTÉSE opcióra letöltődik futtasd - legyen közben egy 8GB-os Pendrive a gépbe dugva - majd kérdezi válaszd ki: 64bites, magyar, PRO verzió és utána válaszd azt az opciót hogy ennek a gépnek a telepítése lesz ekkor a pendrive-ra létrehoz egy telepítőt ezután arról boot-olva telepíted.
-
Cs1csó
félisten
-
Toth_Jani
őstag
válasz Fishor #29010 üzenetére
Mivel a 7-es után csak Digitális licencet kaphattál így az aktiválásod megmarad addig amíg nem cserélsz alaplapot. ( a sorozatszámát tárolják, és kérdezik le az aktiváláshoz)
Próbáld ki csak a Windowst felrakni és a Chrome böngészőt, a drivereket csak azt amit a Windows hoz a nettről.
Ebben az állapotban kifogástalanul kell menni a böngészőnek, majd rakd fel a többi programot és figyeld meg mi rontja el.[ Szerkesztve ]
-
Fishor
senior tag
válasz Fishor #29013 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki így most eddig még rendben van a Chrome. Teljesen friss ropogós új windows felment. Bár még ehhez is volt vagy 4 frissítés, de ezek után telepítettem csak a chrome-ot és most jónak tűnik. Remélem már jó lesz és nem fog később megint elromlani és vége a rémálomnak.
Üdv: Fishor
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #29015 üzenetére
Talán ezt is írtam a 1903-hoz - ami kb. 4 hónapja kész - is van pár kisebb frissítés.
A böngészőt szinkronizáltad már? Annál a résznél óvatosan, a biztonság kedvéért a könyvjelzők és a mentett bejelentkezések - jelszavak - lenne az amit szinkronizálok. Hátha még ott bujkál a probléma a szinkronizálandó elemek mélyén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest