Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Akelaus
üzenetére
Nem tudom menyire fogják erőltetni hiszen ott a Youtube, androidra ott is van olyan alkalmazás ami kihagyja a reklámokat, és kikapcsolt kijelzővel is lehet zenét hallgatni.
És ez is fizetős opció volna, amit ha leállítanak akkor lehet többen fizetnének a hivatalos PRO opcióért. -
Cs1csó
titán
válasz
Akelaus
üzenetére
Üdv, az FF-re is elindult a natív Nano adblocker és Nano defender és jól működik, ahogy Chrome-on is. Igazad van, ez egy harc azok között akik nem bírják a reklámot és azok között akik ebből akarnak élni de nagyon jól. Amúgy az Ublock origin és a Nano adblocker is tartalmaz már bányászat elleni kiegészítőt: a külső szűrők között találod "uBlock filters – Resource abuse " alapban be van kapcsolva. Amúgy a Nano Adblocker egy kicsit módosított Ublock origin - a szűrők összevetésekor is látni 90%-ban ugyanaz a Nano Adblocker egy kicsit merészebb, több mindent tud blokkolni és elvileg hamarabb is frissítik módosítják, + a Nano Adblocker-hez egyszerűbb telepíteni a Nano Defendert (Anti-Adblock Killer)
-
Cs1csó
titán
válasz
Akelaus
üzenetére
Teszteltem többet a Nano adblockert de nem győzött meg sajnos, ahol az ublock-nál is megjelenik a figyelmeztetés ott a Nano adblockernél is (hiába van itegrálva a nano defender anti-adblock killer) a Ztracker torrentoldalon meg ugyanúgy jelez, hogy kapcsoljam ki a reklámot - ma regisztráltam gondoltam megnézem mit tud az az oldal is - Jelenleg SIMA ublock origin-nél maradok chrome-on és firefox-on. Remélem javulnak.
#26283) ph2012
UBLOCK ORIGIN (beállításoknál kapcsold be, tegyél pipát a külső szűrőnél:
- adblock warning removal list -
benfolds
őstag
válasz
Akelaus
üzenetére
a könyvjelzősáv is helyreáll, ha megcsinálod azt, amit utoljára beírtam.
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre. -
laszlohu
addikt
válasz
Akelaus
üzenetére
Szerintem is igazad van, ui az angol nyelvű fórumon többen is ugyanezt jelezték,
pl .:Unfortunately there is the scaling error again on high DPI.
Everything looks too big, I have to start Chrome in compatiblity mode with DPI scaling off in order to get a normal interface... NOT GOOD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest