Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laszlohu
addikt
Akkor szerintem próbáldd meg letörölni a chrome könyvtárat mindenestül( az összes korábbi verziót is ), majd újratelepíteni.
Nekem a hozzáadásra nem csinál semmi olyat, mint nálad, csak egyszerűen feltelepíti.
Ha a sima telepítő nem működne, próbáldd meg a portable Chrome- ot.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Te vagy az első, akinek a bővítmények telepítésével gondja van.
Normális működése az, hogy rányomsz a hozzáadásra , majd a telepítés gombra, majd letölti és kiírja a bal alsó sarokba a letöltött bővítmény fájljának a nevét, majd telepíti, majd eltünteti a fájlt, majd kiírja, hogy telepítette, majd pl. adblock esetében megjelenik az ikonja.
Esetleg a letöltött bővítményre alul rá lehet kattintani az egérrel, ha nem telepíti automatikusan.
-
myke01
senior tag
-
Rototti
senior tag
Persze, tudom, hogy nem jön vissza. Lehet félreérthetően fogalmaztam. Azt akartam csak hangsúlyozni, hogy azzal a flag-es beállítással az url-be írt oldalt azonnal elkezdi előtölteni, tehát legtöbbször mire leütöd az entert, már a háttérben be is töltődött, így az egy villanással bejön.
Index-eshez: Sztem ezt már eddig is tudta. Pont az indexnél nem próbáltam, de más oldalakon már nekem is felajánlotta.
Kimi - The King of Spa
-
laszlohu
addikt
Köszi az infot,
ezt kell bepipálni :
Utorrent - Beállítások-Ui beállítások -Mutassa a torrenten belül lévő fájlokat haladó
nézet esetén - pipa beMajd nézetet kell váltani haladó nézetre
a torrent nézetváltás gombbal.Majd mikor előjön a torrent neve dupla kattintás után,a fájlok kiválasztása el van rejtve, és rá kell kattintani az ikonra, hogy előjöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Úgy van alapból beállítva,hogy a chrome automatikusan nyissa meg a torrent filekat.Ez így működik is fel is dobja a listát.
Viszont ha beállítom hogy törölje a torrent filet,akkor magától hozzáadja automatikusan a letöltésekhez. (próbáld ki)Na mind1 hagyom a fenébe,várok a 20 chromra talán az tudni fogja
laszlohu:Igen megvan,de utálom ezt a nézetet...[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
-
veterán
-
myke01
senior tag
Ez a bővítmény ezt a célt szolgálja "elméletileg" ....
-
spammer
veterán
Beállítások / Letöltések
adj meg neki egy helyet. Ha meg van adva, akkor próbálj más könyvtárt megadni, vagy nézd meg, hogy nem-e blokkolja valami a hozzáférést (antivírus, tűzfal, felhasználói fiók jogosultság vagy ilyesmi).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
titán
Talaltam megoldast, program se kell hozza: Amikor elinditod a videot, felul ott lesz az url. Abban a www-t atirod m-re, majd enter. Az uj oldalon elinditod a videot ismet, majd jobbklikk a videon es mentes maskent es kesz is. A youtubon talaltam, koszonom a feltoltonek, remelem segitettem en is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Kb. ugyanannyi idő kipróbálni, mint ide beírni a kérdést. Nem azt kérdezted, hogy mivel lehetne letölteni (tehát nem javaslatokat vártál), hanem konkrétan linkeltél egyet, aminél csak 1-2 klikk és ki is tudod próbálni saját magad. Az értékeléseket és hozzászólásokat is meg tudod nézni, azért firkálnak oda az emberek, hogy elmondják, jó-e, működik-e. Mi értelme beírni a kérdést és várni a válaszra, akár órákat is, ha kb. 1 perc alatt magad is meg tudsz győződni róla?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Az enyémnek annyi értelme volt, hogy feltettem a kérdést, hogy mi értelme ide beírni a kérdést, ha egyszer azonnal ki is lehet próbálni. Továbbá annyi, hogy ott el lehet olvasni, amiket a júzerek írtak róla, hogy működik-e az adott bővítmény.
Na mindegy, felesleges ragozni, ne vedd bántásnak, semmi személyes, bárki írhatott volna hasonlót, akkor sem értettem volna, mért nem azonnal saját maga próbálja ki, mert ha működik, öröm-bódottá', ha nem, akkor még mindig meg lehet kérdezni.
(#19234) CJ4567: hogy a legjobb-e, azt nem tudom, a smooth scroll amúgy is ízlés kérdése, de ez konfigolható, én régóta ezt használom: Chromium Wheel Smooth Scroller
-
spammer
veterán
APPDATA-ban túrd elő a gugli/chrome mappát, a "Default" az alapértelmezett profil mappa, amiben benne van az összes cuccod. Azt másold át az új gépre a megfelelő helyre (értelemszerűen APPDATA-s guglis mappába, mint a notin is).
szerk: ha minden igaz, ez a pontos elérési út:
C:\Users\felhaszálóneved\AppData\Local\Google\Chrome\User Data[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs