Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
És mivel épp nem volt egyéb témátok, hát rajta, keressünk a "múltba" vmit (ugye ez épp aktuális kis országunkban is)
De persze kellenek az ilyenek is mint ti, különben unalmas lenne a világ...Ez rohadtul nem így van. Telefonról voltam, és ott nem igazán figyeltem a hozzászólások idejét hanem az utolsó látogatás óta érkezett hozzászólásokra reagáltam. Ilyenek mint mi? Hát milyenek? Miben vagyunk kevesebbek, vagy többek mint a többi hozzászóló, vagy épp te? Szerintem "ilyenek" kategória nem igazán létezik.
Vagy most direkt figyeltem, többször jártál itt az utolsó hsz-em óta, mégsem írtál. Most hogy namelesske írt, már megint rögtön bírtál írni... hm. roppant érdekes.
Hát nekem mondta, te csak mint harmadik voltál itt. Ha úgy veszed egy párbeszédhez vagy egyetértéshez minimum két ember kell...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
Pont az ilyen mellék töltetes mondataidra írtam, hogy a helyedben én inkább meghúznám magam, ha már kirakok egy beismerő vallomást a fórumba... Szóval direkt nem írtam privátba, hogy vegyed a lapot. De nem vetted. Téma lezárva, nem is GoodSpeed kezdte el, és velem értett egyet, és nekem válaszolt. Neked csak annyit mondott, hogy nem jó helyen keresed a hibát.
Mindegy is, béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Dell asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest