Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP címedet rögzítik visszamenőleg.
Amúgy ne mondd, hogy elhiszed azt, hogy azért építenek egyre nagyobb szuper-számítógépeket, mert csak atomrobbantást, meg felmelegedés-szimulációt akarnak futtatni rajtuk
Tudod van egy újabban nekem nagyon tetsző mondás.
"A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom pedig korlátlanul korrupt" Most ebből azt veszel le, amit akarsz, de az én IPmet ne rögzítse senki, az én url-jeimet ne jegyezgesse senki, és legfőképp ezt a kettőt ne ne olvassa össze senki. Nem azért, mert holnapután atomot robbantok valahol nyugaton, vagy nem. Azt védje ki hírszerzés, de ne úgy, hogy már az OPrendszerben direkt lukakat hagynak, amiken át kukucskálnak. Meg ugye a hardverben. Aztán nézd meg az 1984-et mint filmet, vedd hozzá a Közellenséget, meg a Zeitgeist harmadik részét, kicsit gondolkozz el rajtuk.De a legszemetebb az egészben, hogy az emberek 99.9999%-a nem olvassa el a használatbavételi nyilatkozatot (én sem szoktam) mert mire végigolvassa egyrészt elfelejti az elejét, másrészt megöregszik. Na mindegy. Nekem nem tetszik ez...
ollie: itt nem azzal van a probléma, hogy fenntartja a jogot. Illetve de. A probléma azzal van, hogy milyen alapon, és mivel fog/nem fog visszaélni. Nem véletlenül van ekkora felháborodás, és nem véletlenül írták át. Még nem sikerült annyira meghülyíteni a népet, hogy szó nélkül elfogadják ezt.
Na mindegy, felejtsük el, nem szóltam
Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Yettel topik
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen házat vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak