Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Mercury

aktív tag

Sziasztok!

Eddig nem figyeltem, lehet, hogy Chrome sajátosság, de az normális, hogy pl. most is egy fül van megnyitva a Chrome-ban, a feladatkezelő pedig mégis 8 db futó folyamatot mutat, ha kinyitom a Chrome-ot benne? :Y A másik gondom, hogy ha 5-6 olyan ablakom van megnyitva, ahol mondjuk live stream megy (pl. Twitch) akkor ezen futó folyamatok száma az 5-6 ablakhoz képest 18-20 is lehet a feladatkezelőben nézve. A fő gondom az, hogy bár 16 Gb RAM-om van a gépben, ezen ablakok egy időután megfagyasztják a böngészőt, miközben azt látom, hogy a rendszermemóriám szélsebesen csökken és a Chrome folyamatosan 80-90%-on használja a memóriát és a CPU-t. Nem tudom mennyire tudtam összeszedett fogalmazni, de fenti dolgokra van valami megoldás, amit érdemes megnéznem annak érdekében, hogy ez a nem túl sok megnyitott ablak ne fagyassza meg az egész böngészőt? :F Arra is gondoltam, hogy esetleg a Win 11-el lehet valami, mert nem rég frissült a rendszerem, azelőtt 10-en sosem volt gondom, pedig akár még több fül is meg volt nyitva...

Új hozzászólás Aktív témák