- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
2 "komoly" problémám lett az új chrome-mal.
persze lehet, hogy régebbiek a változások, csak nekem valahogy most tűnt fel:1. a "Könyvjelző hozzáadása" csillaga átkerült a bal oldalról a jobb oldalra - ezt nem lehet visszaállítani valahogyan a bal oldalra?
2. ha jól emlékszem, akkor korábban világoskék színe volt a chrome ablakoknak (vagy legalábbis kékes árnyalatú), most meg ilyen béna ezüst. ezt vissza lehet állítani valahogyan?
mondjuk azt már az Operánál sem értettem sose, hogyha valami ilyesmit megváltoztatnak, akkor miért nem tesznek be egy kapcsolót, amivel vissza tudod állítani a megszokott nézetet.
mert engem most pl. baromira zavar, hogy a jobb szélre tették azt a hülye csillagot, mert ott nekem Flagchrome országzászlója van, és a csillaggal nagyon bénán néz ki.
de most komolyan: mi lenne, ha az autógyártók minden új modellnél váltogatnák az indexkapcsoló helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Androidos tablet topic
- Vírusirtó topic
- Windows 10
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest