- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
2 "komoly" problémám lett az új chrome-mal.
persze lehet, hogy régebbiek a változások, csak nekem valahogy most tűnt fel:1. a "Könyvjelző hozzáadása" csillaga átkerült a bal oldalról a jobb oldalra - ezt nem lehet visszaállítani valahogyan a bal oldalra?
2. ha jól emlékszem, akkor korábban világoskék színe volt a chrome ablakoknak (vagy legalábbis kékes árnyalatú), most meg ilyen béna ezüst. ezt vissza lehet állítani valahogyan?
mondjuk azt már az Operánál sem értettem sose, hogyha valami ilyesmit megváltoztatnak, akkor miért nem tesznek be egy kapcsolót, amivel vissza tudod állítani a megszokott nézetet.
mert engem most pl. baromira zavar, hogy a jobb szélre tették azt a hülye csillagot, mert ott nekem Flagchrome országzászlója van, és a csillaggal nagyon bénán néz ki.
de most komolyan: mi lenne, ha az autógyártók minden új modellnél váltogatnák az indexkapcsoló helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Marathon (2025)
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android felhasználók OFF topikja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest