- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
gnagy78
újonc
Sziasztok!
Segítsetek nekem, mert lassan megőrülök ettől a chromtól. A problémám a könyvjelzők szinkronizálásával van. Már küzdök vele egy ideje. Számtalanszor belépve a könyvjelző kezelőbe letöröltem a számomra feleslegessé (sok év alatt összegyűlt) könyvjelzőket. Azonban az ablak bezárása után minden munkám kárba vész, mivel visszaíródik az eredeti könyvelző struktúra úgy, hogy minden megduplázódik. Már ott tartok, hogy vagy 3000-re duzzadt a könyvjelzők mennyisége. Van ami vaj 30x szerepel a listában.
Már lementettem a végsőnek szánt bookmarks fájlt. Azonban hiába írom felül ezzel a gépen lévőt, pikk-pakk visszaíródik a hibásra. Hogyan tudom a "forrást" szerkeszteni?Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Arc Raiders
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest