Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F34R

nagyúr

válasz pethYeti #2458 üzenetére

nemhiszem régebbi buid-ekkel is előjött 10.6 véglegessel is , a javított build-k 10.7néven utánna pedig 10.61 RC no ez nálam kivágta a biztosítékot legalább a Chrome nem hoz nyilvánosságra hibás build-eket , hanem kidob egy aránylag stabilat.

Ráadásul egy kis marketing dolog ahogy leszerződött a Bing-el és az AVG-vel , szerintem mégjobban lehúzza pedig egy nagymultú cégről van szó mégis kevés a piaci részesedése.
    Ott van a Chrome mindentéren elismerésem feléjük néhány év allatt berobbant a köztudatba és már most jobb a piacon felhasználói szinten. Úgy oda voltak hogy az operával hogy biztonságossabb keveseb rés van mint akármelyik más böngészőn , utánna pedig jött a fekete leves , hiszen mindenki megilyedt annak idelyén a Chrome-tól hogy adatpkat gyűjt a felhasználó böngészési szokásairól, nolámcsak mióta figyelmesebben tekintgetem a Chrome-t észrevettem hogy azért nem gyenge a káros oldal blokklása , operának szinte nulla hiába hogy ott a fent említett AVG link scanner. A Google suggestion-t meg végleg elfelejtik tudom ( magyaroperán is voltak próbálkozások de azért az nem az igazi )

Nem vagyok Anti Operás nagyon szeretem , szerettem de a mai felálás mellett MOST

nonszensz

ÜDV F34R

Új hozzászólás Aktív témák