Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
nemhiszem régebbi buid-ekkel is előjött 10.6 véglegessel is , a javított build-k 10.7néven utánna pedig 10.61 RC no ez nálam kivágta a biztosítékot legalább a Chrome nem hoz nyilvánosságra hibás build-eket , hanem kidob egy aránylag stabilat.
Ráadásul egy kis marketing dolog ahogy leszerződött a Bing-el és az AVG-vel , szerintem mégjobban lehúzza pedig egy nagymultú cégről van szó mégis kevés a piaci részesedése.
Ott van a Chrome mindentéren elismerésem feléjük néhány év allatt berobbant a köztudatba és már most jobb a piacon felhasználói szinten. Úgy oda voltak hogy az operával hogy biztonságossabb keveseb rés van mint akármelyik más böngészőn , utánna pedig jött a fekete leves , hiszen mindenki megilyedt annak idelyén a Chrome-tól hogy adatpkat gyűjt a felhasználó böngészési szokásairól, nolámcsak mióta figyelmesebben tekintgetem a Chrome-t észrevettem hogy azért nem gyenge a káros oldal blokklása , operának szinte nulla hiába hogy ott a fent említett AVG link scanner. A Google suggestion-t meg végleg elfelejtik tudom ( magyaroperán is voltak próbálkozások de azért az nem az igazi )Nem vagyok Anti Operás nagyon szeretem , szerettem de a mai felálás mellett MOST
nonszensz
ÜDV F34R
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- ASUS routerek
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan