Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Tudnátok mondani ötletet azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja azt nálam, hogy a böngészőben megnyitott lapok random mód összeomlanak látszólag a semmitől?
Úgy értem, hogy pl. görgetek le egy fórumon, vagy akár a Facebook oldalon, vagy írok egy levelet a gmail-ben és hirtelen összeomlik. Ilyenkor ha több mondjuk PH fórum oldal meg van nyitva, akkor csak az egyező oldalak csinálják ezt, a többi megnyitott lapon lévő más webcímen megnyitott oldalak nem. De ez nagyon gyakori naponta sokszor jön elő. Már újraraktam teljesen legyalultam a gépről az egészet, és kiegészítőket sem használok sokat (ublock origin, sg tuning, last pass) de ezeket régóta alkalmazom, és ezelőtt szinte soha nem volt ilyen hiba pedig mind fent volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Parfüm topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest