Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Úgy érted automatikusan magától? Ilyen nincs szerintem, mondjuk elég gáz lenne ha 200 új hírt mignyitna új lapon egyszerre, aminek ráadásul a fele nem is érdekel

Old readerben mindenre van gyors billentyű, én ezért szeretem. J-vel, K-val lépegetsz, B-vel megnyitod a hírt és ahogy végignézegeted olvasottá teszi. Ha további billentyűparancsok kellenek H-val éred el őket. Ha az old nem tetszik kipróbálhatod esetleg az aol readert, digg readert és feedly-t is, előbbi kettőből nekem anno hiányzott pár alapvető funkció, utóbbi meg mintha funkcionalitás helyett dizájnra gyúrna, ráadásul folyton változik. De ettől persze a te igényeidnek lehet jobban megfelelnek
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest