Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Agyf@szt kapok az online filmek szaggatásától és rövid keresgélés után mindig a Chrome böngésző merül fel első gyanúsítottként (no meg nem találtam videó lejátszós topikot), így arra kérnélek titeket, hogy nézzetek rá erre a videóra és mondjátok, hogy hol a hiba!
(Utolsó három percben jól látszik nálam a vízszintes kameramozgásoknál.)
Most a böngésző/flash a szar, vagy a videóba van kódolva a képszaggatás (mit tudom én konvertálási hiba), vagy csak nálam rossz és nektek kadencia helyes a lejátszás (kis túlzással, mivel ugye 60 hz-es a megjelenítő)? Nálam olykor teljesen szétesik a kép, mint mikor ezen az oldalon 25 fps mellett kikapcsolt motion blur-ral nézném a gömböt. Na pont így szaggat a film is időnként.Próbáltam a pluginek közt kikapcsolni az integrált Flash lejátszót és használni a külső eredeti Adobe változatot, de a hiba nem szűnt meg. Teljes képernyőn és ablakban is ugyanaz, és teljesen mindegy melyik képernyőre van kirakva, még a tv interpolációja se tudja elmosni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest