- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sokadig bejelentés után úgy néz ki, hogy feb. 23-án vagy 25-én most már tényleg megszűnik a windows-os GTalk applikáció támogatottsága. Nem tudom hogy fog ez kinézni, de gondolom nem fog engedni belépni.
Tegnap kipróbáltam a Chrome-os Hangouts bővítményt (hogy felkészüljek), de hát egyszóval pocsék! Semmit nem tud, amit a GTalk tudott, nem Snap-pelődik mellé a chat ablak, ha lezárom a chat ablakot, akkor össze-vissza ugrál a mérete és a pozíciója is, nem jól jelzi ki, hogy ki van online (néha van zöld bogyó, néha nincs), nem lehet letiltani az Offline emberek mutatását, nem lehet betűméretet állítani, nem lehet belépni a böngésző GMail oldala nélkül, ........ én tényleg nem értem, hogy hogy gondolták ezt???
Valaki tudna ajánlani valami alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest