Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Penge_4
üzenetére
"Pedig valójában mi is a logikus érv arra vonatkozóan, hogy a user nem akar több funkciót, amennyiben azok a funkciók nem tolakodnak? Mert régen megvolt a simple/advanced/expert GUI, vagy az utóbbi kettőt megspórolva simple GUI, plusz konfigurációs fájlok."
Ezt a szerepet szerintem most az extension + flags tölti be, ami szerintem sem jó (elegendő) megoldás, de gondolom nem szeretnék, ha GUI-t össze-vissza lehetne darabolni/módosítgatni, mert az a koncepciójukba ütközhet, még akkor is, ha egyéni dolog. Mert pl. neten megjelennek a széthekkelt GUI-s Chrome-ról képek, a hozzá nem értő júzernek meg csak annyi jön le ebből, hogy ez bonyolult, ez hogy néz ki, inkább marad az IE-nél, mert azt megszokta.

Én is szeretném, ha lehetne ilyen dolgokat módosítani, de már évek óta látszik, számukra nem ez a cél, akiknek ilyesmire van igényük, azok (még) nincsenek elegen (és ahogy írod is, az öngerjesztő folyamat miatt lehet, hogy nem is lesznek).
Talán az Opera vagy majd valami más Chromium/Blink fork megoldja ezt a gondot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest