Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Az utobbi par honapban, fedeztem fel ezt a problemat, de az elmult 2 hetben teljesen bekattant a youtube.Az a problema, hogy megnyitok egy videot de se kep se hang, csak a fekete lejatszo es hiaba frissitem 3x-4x az oldalt, nem oldodik meg a problema, hanem sokadik frissites utan esetleg lejatsza, de akkor sem HD-ben, hanem 480p-ben es nem engedi manualisan atallitani, hanem megint ra kell frissiteni es, akkor elerheto lesz a HD opcio. Csak es kizarolag a Chrome-nal fordul elo, mar ujratelepitettem az sem oldotta meg a problemat , es nem talaltam megoldast az internetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest