Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Milyen néven nyomod a 2-es szerón?
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
..hát erre nem nagyon van mit mondani
A Ponyvaregényben Mia rajzolt hasonlót az ujjaival, amikor Vincent-tel megérkeztek a Jack Rabbit Slim's-hez, és azt mondta Vincent-nek:
-ne legyél már ilyen.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
üzenetére
Internet a "való világos" munkám-, de köszönöm a felvilágosításod.
A játékszabályzat mégis tartalmazza, hogyan használhatod a játékot több helyről is. Sajnos senkinek nem jutott eszébe közületek, hogy valamit be kellene jelenteni. (A bannolás előtt az egész fórumot átkutattam - remélve valaki talán tett rá bejelentést...)
Kérlek regisztrálj újra, mert a tiltást fenntartom mindenkinek, kivétel nélkül.
no comment -
Kicsirics77
veterán
válasz
instant_h2o
üzenetére
szerinted???

-
S.Feri
őstag
Bejelentettem,hogy több helyről játszom...várom a "sokkot".

-
törölt tag
eleinte még talán poén is, de mikor ezzel van tele a postaláda az bosszantó, meg kihívnak kezdő karakterek...
De hgoy ennek mi az értelme, miért gondolja bárki hogy én gladiátort tudok adni, vagy hogy tök ismeretlen arcnak adok aranyat,...vagy egyáltalán miért hívjam ki??!..hogy jelentsen? ennyire egyszerűnek nézek ki?
Szal hihetetlen, és már bosszantó is.
-
blgmyke
csendes tag
Iganzad van, nem kötekszem senkivel, de én nem veszem meg
Drift elek -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én-én!

A 2-esen nyomom! -
blgmyke
csendes tag
Renben,azthiszem igazad van. De 1re kérlek: ha törölni akarod a karid akkor keress meg engem

-
Skynet258
veterán
válasz
blgmyke
üzenetére
Akkor már nincs sok hátra...
Elvégre erről szól a játék, hogy te érj el az adott karival minél magasabb szintet
Nekem csak abból lett elegem, hogy folyamatosan elvernek olyan karakterek, akiket stat alapján bőven nekem kéne elverni... Van hogy több szinttel magasabb vagyok, és mégse. Átlagban minden tulajdonságom 100 feletti, és akkor ilyen 80-asok vernek el... Na ebből volt elég, áttértem Ikariam-ra, sokkal jobb szerintem 
Drift_Elek23: Rakd ki a piacra, mindig vannak madarak, én is ennyiért szoktam elpasszolni... de volt már 20k is asszem

-
blgmyke
csendes tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
MÉghogy olcsó! tök sok idő annyit gyüjteni!
-
Drift_Elek23
aktív tag
légyszi vegyétek meg az olcsó kis receptemet!
csak 15000 arany!
-
blgmyke
csendes tag
sorry de énnekem a karakterfejlesztésért tartanám meg a karit, persze, az ujjaknak fenntartanám, nem szeretnék ujjab karakter törlést,ezért jelentkeztem, meg megismerni a nagyobb szinteket, mert még 24-es vagyok

-
blgmyke
csendes tag
Énnekem kell! irtam privit
-
Skynet258
veterán
Ha érdkelne valakit egy 36-os karakter, Skandar_Graun néven, 2-es szerveren, akkor szóljon privát üziben. 1 hétig még meghagyom, aztán törlöm.
Köszi! -
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez a dolog nem a szabály újításokkal lépett érvénybe ? Mert akkor hivatkozhatnál arra, hogy az újat még nem ismerted.
-
blgmyke
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
"feljelentettem" magam, remélem megbocsátást nyerek
-
blgmyke
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezt a részét igazán nem olvastam el. remélem elfogadják és meguszom 3 nappal.
-
blgmyke
csendes tag
válasz
blgmyke
üzenetére
Már késő
"-A bejelentést a játék regisztráció után közvetlenül kell megtenni, nem mikor már a karakter elért egy magasabb szintet, illetve a regisztrációs időhöz képest hosszú idő telt el. Ezen szintek és idők elbírálása az adott ügytől függ, ettől eltérő esetben a bejelentőnek magyarázatot kell adni.-" ezzel mi tévő legyek? -
blgmyke
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönöm.

-
blgmyke
csendes tag
Húha ezt nem tudtam lécci valaki segítsen mert néha belépek más IP-k ről
-
törölt tag

-
Drift_Elek23
aktív tag
vki léccy vegye ezt meg(nem drága):

túl sokba került kirakni a piacra!
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szóval, ha most én dinamikus IP-t kapok akkor bármelyik nap kirúghatnak? Mert az IP-m változni fog mindig

Ekkora egy balfasz szabályt
Vagy jelentsem be, hogy dinamikus IP-m van és emiatt ne rúgjanak ki?szerk: Már regisztrációkor szólnom kellett volna, ha most megteszem lehet szó nélkül kirúgnak

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
na azt hiszem most fejeztem be a pályafutásom a server1-en

-
Kicsirics77
veterán
Szia!
Internet a "való világos" munkám-, de köszönöm a felvilágosításod.
A játékszabályzat mégis tartalmazza, hogyan használhatod a játékot több helyről is. Sajnos senkinek nem jutott eszébe közületek, hogy valamit be kellene jelenteni. (A bannolás előtt az egész fórumot átkutattam - remélve valaki talán tett rá bejelentést...)
Kérlek regisztrálj újra, mert a tiltást fenntartom mindenkinek, kivétel nélkül.
ezt a választ kaptam a levelemre
érdekes hogy a server2-ön meg elfogadták mikor reggel bejelentettem
na de mind1 lehet eret is vágok magamon
köszönöm nektek a server1-en a játékot és a lehetőséget
a server2-ön tolom tovább -
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor már csak egy kérdés van, otthon is szoktál fellépni és ezek szerint a munkahelyen is?
Bejelentetted ezt valahol?
ha nem, akkor gubanc van...DE sztem még kezelhető ha felveszed a kapcsolatot Hilda-val vagy aki illetékes/illetékesebb.
..az az igazság hogy ezt a dolgot én is hanyagul kezeltem...de legközelebb ha be kell jelentkezzek ás gépről is, akkor tuti be is jelentem.
Eddig azért nem mert anyum/hugim nem hinném hogy nyomja
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
rákérdeztem Hilda-nál...
Neked nem jut eszedbe valami? Mert ennyi karaktert sztem képtelenség vinni..számomra inkább tünik kézenfekvőnek valamiféle zárt láncú internetszolgátatás ami kefele egy IP-t láttat.
.. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
nem igazán találom a kitiltásom okát és azt sem hogy miért is 1 évre
megtaláltam basszátok meg ezexerint azt mondják hogy multizok
ezek állatok
-
marcarc
senior tag
helló!ti tudtok már valamit arról h lehet e már biztonságosan rubint rendelni?
-
cathyca
tag
már csak 21-en vagyunk?

-
Kicsirics77
veterán
szerver 2-ről van itt valaki most???
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Meg igen olcsó. Jól jöhet, ha nem tudja hova rakni az ember a maradék pénzét.
-
róland
veterán
Érdekes győzelem: [link]
-
smiti
veterán
ballee-tól kaptam az előbb ezen üzenetet miután gratulált, hogy se tegnap se ma nem győzött le :mi volt az ebéd , mert holnap én is azt eszek ?

-
törölt tag

Ez töled indult, de a srácnak olyan stílusa van ami már nem rólad szól, túlmutat a problémátokon.
Ekkora bicskanyitogató sílusban még nem kaptam levelet, mint amit írt vissza a kérdésemre.
Sajna kapásból töröltem, és a nevét áttetem a mellőzöttek listájára...miközben csináltam akkor kaptam a két üzenetét amit linkeltem. -
róland
veterán
Klánháború indul?
Nekem is lett két delikvensem a klánjukból, s egyiküknél még píz is vót.

-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Gyere a gladra...

Dante3: ki üt többször is?
-
smiti
veterán
Ez is egy szép nap

Kicsirics77 mi történt? valaki jól elkente a szádat?

-
dante3
addikt
Bocs, ha miattam kellemetlenségeitek akadtak zcsoportal, nem volt szándékos, ugyanúgy pénzszerzési szándékkal ütöttem, mint bárki mást! Vagy, ahogy engem is nap, mint nap ütnek/többször is/ pl: Breqq, Pocskondia, pegazus stb.

-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ha kell bármi, csak szóljatok! Nagyobb sebzés fegyóra, jobb cucc,bármi ..amiben tudok segítek. Sajnos ütni nem tudom.
Az s4-en egyébként átnevezik a ph klánt, más néven fognak menni...
-
Kicsirics77
veterán
engem eddig egyszer csapott meg és elvitt vagy 136 aranyamat

-
smiti
veterán
Most olvasgatom a történéseket, megnéztem a játékszabályt, és nekem is belefér még a kedves zcsoport kollega

-
dante3
addikt
zcsoport harcostól tegnap 4 és 6k aranyat hoztam, ma ismét 6k-t! Erre visszatámadott, és kikapott!
Utána jött az üzenet tőle:
"már csak a fegyod jobb koma de ha utolérlek éjjel nappal ütni foglak addig a klánodon hozok be minden fillért
) "Válaszom: "Alig várom"

Válasza:
"majd lehervad az a mosoly csak idõ kérdése
pár embert megkérdezhetsz akik már nem mosolyognak
) " -
smiti
veterán
Jó napom van

-
Retekegér
MODERÁTOR
Amúgy hanyas szerveren vagytok?
Én a 4-esen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem csak abból lett elegem, hogy folyamatosan elvernek olyan karakterek, akiket stat alapján bőven nekem kéne elverni... Van hogy több szinttel magasabb vagyok, és mégse. Átlagban minden tulajdonságom 100 feletti, és akkor ilyen 80-asok vernek el... Na ebből volt elég, áttértem Ikariam-ra, sokkal jobb szerintem
"-A bejelentést a játék regisztráció után közvetlenül kell megtenni, nem mikor már a karakter elért egy magasabb szintet, illetve a regisztrációs időhöz képest hosszú idő telt el. Ezen szintek és idők elbírálása az adott ügytől függ, ettől eltérő esetben a bejelentőnek magyarázatot kell adni.-" ezzel mi tévő legyek?

pedig 23-as vok de azér grat