Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cathyca
tag
A feljelentést megtettem... remélem nem saját magam ellen...

-
tocsek18
senior tag
Mennyi a sebzése egy "jó" páncélnak?
-
tocsek18
senior tag
Sziasztok. Kellene egy kis HELP.
Jelenlegi megbízás
Beszélgetés vele: SzélhámosŐt hol találom meg? Mert ne mtalálom sehol.

-
cathyca
tag
31-es szintet tud valaki támadni? Csak mert én gyenguszka vagyok hozzá, de őt ez nem zavarja... így teljesen levert a egy Pannonhalmi !
-
Thrawn
félisten
Jeee, megvan a 6. recept is

-
cathyca
tag
Most látom nemsokára Optio leszek
Egész jól haladok pedig még csak a 18as szintig sikerült feltornáznom magam... -
törölt tag
válasz
joergie
üzenetére
Ez egész jó, de van benne egy csomó hülyeség is szvsz.
Ami nem azért hülyeség mert nem lenne igaz, hanem már nem időszerű.
pl. az Alkat dolog,...lehet hogy elfér egy vagy két cucc plusszban ami csak a regenerálódást szolgálja, de sztem tök felesleges az egész.
Nekem alap alkatom van, és a 4000hp-ből ritkán megy le egy nap 1000...én sem költök kajára.
Meg ez a bogarászás a piacon a bolti árhoz közeli árért.
ez sem időszerű már, régen csináltam én is, de már túl sok idő lenne, van jobb módszer is. -
joergie
őstag
Hali! kérdésem a következő lenne. vannak aukciós házban ezek a zöld nevű tárgyak. nincs semmi "..of readiness" vagy ilyesmi, csak szimplán zöld a neve. ennek mi az extrája? az aukció végeztével kiderül mire képes? S4-en vagyok
köszi előre is -
dobolan
senior tag
A 3-as serveren, ha vki szeretne egyesületbe jönni és aktívan játszik, szívesen felveszem.
Kattints ide: BH -
Vigneau
félisten
Újabb "móka" mára
:Lord_zsolti: jelentkezni szeretnék vegyatek fel köszi szia
-
smiti
veterán
ballee veszély

-
cathyca
tag
Az aukció 18:33 és 18:37 között váltott...
-
Thrawn
félisten
Lesi valaki az aukciót?
-
smiti
veterán
71-es szivacsot keresek. Van esetleg valakinek eladó?
-
ROBERTOH
őstag
E szerint pedig volt ott még valaki
Wed, 30.01.2008 - 20:08:16 Megnyertél egy aukciót.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:13 Túllicitáltak egy aukción.
Elég nekem szólni, mert én nagy aukció fan vagyok. Vagy az utolsó másodpercben kell tenni, vagy percekkel a vége előtt, mert ha látom, hogy ismi tesz rá, akkor nem teszek rá
-
S.Feri
őstag
Bluedragonunk megcsapva ma 1 alkalommal általam...
Azt üzeni, hogy imába fogjátok foglalni a nevem.
-
S.Feri
őstag
Nyertem
4-ből 4 most. 
-
smiti
veterán
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Én az utolsó 5 másodpercben raktam rá a 100K-t, ezért elég kicsi a valószínűsége, hogy köztünk más is licitált volna.
Mi a klántársak között meg szoktik beszélni, ki, mit nézett ki, de azért azt hiszem elég nehéz és körményes volna, ha minden szövetségest is át kéne bogarászni..... -
ROBERTOH
őstag
Szia smiti!
Ne keresd a fegyvert, nálam van. Az utolsó másodpercben tettem rá 130k-t, tehát valaki még előttem túlnyomott téged. Már 5 percel a vége előtt beírtam a 130k-t, és az utolsó pillanatban nyomtam az ajánlat gombra, így ha más nem licitált volna túl téged, akkor sajnos én tettem volna. Legközelebb ha kinéztek valami jó cuccot, nézzétek meg, hogy nekem rosszabb van-e, mert ha rosszabb van, akkor valszeg licitálni fogok rá. Ilyenkor dobjatok egy privit és megbeszéljük, hogy ki vigye
-
smiti
veterán
Na, megkerestem a kardot amit elhappoltak előllem
Sub_rosa-nál megtaláltam
Illedelmesen megkérdeztem, hogy mennyiért hozta el, csak úgy kíváncsiságból.Erre ezt a választ kaptam:
ritkán aukciozok,legfeljebb tuningot néha,nem nagyon hiszek benne.ha nem nyerek akkor nem csak a pénzt bukom hanem lehet hogy hetekig nem találok hasonlót.vásárolni szoktam. 61-es szintűként nem tudom hol lát 75-ös kardot, vagy akármit.
elég fura nekem 
-
smiti
veterán
passzolom, de az is lehet, hogy a benfentesek másodperc pontosan tudják mikor vált az aukció, vagy tényleg fanatikusan lesik mikor vált.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:16 Megnyertél egy aukciót.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:13 Túllicitáltak egy aukción.Ez nem hiszem, hogy belefér a mázlifaktorba.
Ráadásul 1 üzenet hiányzik, mert 3 cuccra tettem.
És mindezt 100 K-m bánja
-
smiti
veterán
Gyerekek, rohadt nagy csalás az egész. Licitálok egy cuccra, a pénzt elveszi, az aukciót elvesztem, és nem kapok róla értesítést, hogy rámlicitáltak volna.
Se pénz, se cucc, se üzenet

-
Thrawn
félisten
Visszatértem egy pár nap pihi után.
Meglepően kevesen támadtak, egyedül BlueDragon és Khimera volt 2-szer.
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Jó reggelt

azon csodálkozom ilyenkor, hogy a GO engedélyez egy olyan lehetőséget, amit aztán nem tud felügyelni,..erre BlueKnight egyébként hivatkozik is amikor ellenem (a jelentésem ellen) érvel.
Amin megint meglepődtem, hisz frankón levezette hogy mennyit lehet keresni, hogyan is lehet ennyit fejlődni...elfelejtvén azt hogy én ezen a szinten vagyok, pontosan tudom hogy mennyit lehet keresni a küldetésekkel, és menyit lehet a karakterre költeni.
Sportos hanyagsággal vette azt is miszerint persze minden nap végigfut a napi 4 küldetés, felülemelkedve a lemondott küldetéseken és a felemésztett expedíciós pontokról.
Miközben marad valami bagatell összeg a végén, amit bármikor kölcsön adhat valaki.
Mármint nem értem minek, hisz fejlesztésre én még nem kértem pénzt,..majd fejlesztek ha összejön (pláne nem 100ezret hisz az a fele/háromnegyede a hiányzó összegnek).Hogy ne mondjam pláne nem értem minek, ha a kérdéses karakter hátizsákjában 7-800ezer arany értékben lapul ékszer,...ami ráadásul egyre több is lesz.
Szal ez egy meleg történet vastagon.
Zárodván majd azzal hogy G. Alexandra adjon magyarázatot, hogy hova tünnek a pénzei, ...ami megint nem 300ezer, mivel G. Alexandra (ahogy Aroon is) ékszerbe fekteti a pénzt az aukciós házban, minen aukció után maszatolódik a különbség.
Erre majd gondolom ad valami magyarázatot valaki, mittomén hobby-ból rossz cuccokat vesz, átpörgeti csomagba a pénzt, hogy aztán a csomagból megint ékszerbe fektesse...szintén hobby-ból..ilyesmi.Miközben te (azaz én) feszülsz szabályosan a játékban, és kűzdesz az előrejutásért,...minek?..szal most megint: minek?
Így nem képvisel értéket,..az előrejutáshoz sokat kell verekedni,..és minek verjem meg azokat akiket megtudok, ha valójában ezt így is lehet.Aroon írt egy privátot, amibe szóba hozta az országot, velem párhuzamba állítván.
Én örömmel vállalom a szerepemet, ha mindenki elhelyezi benne a sajátját, és bele gondol (nem kell leírni, szóvátenni ilyesmi) hogy valójában mit is csinál.
Az én nevem mellett ez az egy jelentés áll, és az én statjaimhoz,...vagy az utolsó aranyamhoz, egy rongyomhoz, kétség nem fér.
Én harccal jutottam oda ahol vagyok, és eddig sikerült betartani a szabályokat is.
Amennyiben a döntés nem lesz számomra kellően alátámasztva, akkor valszeg feladom a karakterem.
ez van sajna -
törölt tag
-
Sdi
addikt
Gratula Herodes

-
Henker2
addikt
Gratula Herodes-nek!

-
Henker2
addikt
Valaki csapjon már oda ennek a BlueDragon-nak!

-
smiti
veterán
Eretneket kergetek és nem akaródzik neki előbújni

-
Vigneau
félisten
Szeretem, mikor új tagok jelentkeznek - elolvasva a leírásunkat
:Sanko: hali! jelenkezhetek? lécci
Bandita1997: HE SZERETNEM HA BEVENNETEK BANDITA!!!!!!!!!!! -
róland
veterán
14:20:00 Már csak közepes a hátralévő idő az aukcióból.
-
róland
veterán
Mikor váltott nagyon rövidre az aukció?
-
Kicsirics77
veterán
üss le 1 zsoldost
na ezzel nem is lenne baj ha nem 58-as lenne az összes ami jön
-
törölt tag
Egészen pontosan 13100 lesz, ha rárakom a két páncélfejlesztést a cipőre és a pajzsra.
..csak nincs normális páncélfejlesztés jelenleg az aukción
MARK-l mi a helyzet?
Van egy harcos akit megkérdeznék a klánhoz, és ezzel a PH!-hoz való csatlakozásról, de amíg nincs tisztázva a MARK dolog, addig nem akarom kitenni egy esetleges támadássorozatnak. -
törölt tag
A páncélt be tudnám hozni
...de nem foglalkozom vele, mert nem itt dől el,..hiába ver el, akár ő, akár más...nem ütnek le olyan sok hp-t már, és pénz meg nagyon ritkán van nálam.
Egyszerűen nem számít hogy ki az erősebb, mert én akár félig levert hp-n is végigviszem a listámat, az expedícióknál meg nullát ütnek a mobok rajtam.
össze tudnék rakni 13000páncélt, de vesztenék 8 fürgeséget...ezen variálok egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg egy kardot ami 3-4ig sebez....