- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cathyca
tag
jé már nem lelkes ujjonc vagyok

-
cathyca
tag
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Velem volt bajod?

-
+4 sebzéses köszörűkő eladó.Árat priviben. Köszi
-
Redmonk
csendes tag
válasz
gerimaster
üzenetére
Én is már kiléptem a klánból

Elbúcsúztam normálisan, ahogy egy igazi harcoshoz illik.
Már az NBK sorait erősítem, mert ott van sok barátom.
Itt még mindig aktívan fönt leszek, ahogy gladin is, és ugyanúgy segíteni fogok, ahogy eddig is tettem.
Ha bármilyen segítség kell, akkor lehet hozzám fordulni, hisz a PH-s tagoknak KÖTELESSÉGEM SEGÍTENI!Sok sikert a klánban.
Elkezdek tagokat keresni hozzátok! -
gerimaster
csendes tag
Ha van valakinek pajzsa 33 szintig az szóljon már lécci. Olyan6-7 sebzés körül. Az árakat meg megbeszéljük. Előre is köszi.

-
gerimaster
csendes tag
Köszi.

-
LightSide
tag
Üdv a klánba!
-
gerimaster
csendes tag
Hello mindenkinek. Még újonc vagyok itt.

-
paulka
tag
A Hello Kitty-t polgárpukkasztásnak szántam
Sokan nem szeretik (én sem
, meg Zelma a klántársam különösen rühelli, így még a nevét is Kittyre aggattam 
-
paulka
tag
Na az kemény volt, gondolom melegebb éghajlatokra küldtél
De hát 20% esélyem mindig van 
-
paulka
tag
Jajj, Te voltál az aki mostanában elég sokszor veszített ellenem?

-
paulka
tag
Valóban
Épp nem rég néztél be 
-
paulka
tag
Feri, mi a glados Nicked? Nem tudom ki lehetsz a visszajáró 18 ember közül, ugyanis mind napi 3szor jön

Amúgy az SSS-nél van szabad hely
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
róland
veterán
Tisztelt Klántársak!
Nem fair dolog így egyik napról a másikra elhagyni a klánt. Legalább adtatok volna időt megemészteni, megvitatni az elgondolásotokat.
Nyáron valószínű, én sem érek rá a gép előtt ülni, de ezért még nem hagyom el az egyesületet. Jön majd az ősz, s addig a sok "robot" megelőz és lesz kit csapkodni újra.
Szóval tessék szépen visszalépni, s takarékon foglalkozni a Gladiatus-szal őszig.Addig úgy is kiderül, érdemes-e továbbvinni az s1-en, vagy megbeszélni s feloszlatni a klánt teljesen.
Üdv:
landoo/róland
-
S.Feri
őstag
Szuper egy nap ez a mai...minden téren....

-
cathyca
tag
A mai haszon 52 csatából 102.151 arany

-
paulka
tag
Semmi gond, azt hittem egyértelmű, hogy csak poén

Olyan érdekes amúgy, hogy minden kis apró dologért jelentgetnek, még olyanért is amiből a jelentőnek előnye, haszna nem lesz. Undormány... az új fizetős tuningokról nem is beszélve

-
smiti
veterán
Szia!
Üdvözöllek én is itt a fórumon, örülök hogy te is itt vagy így akkor mindenki előtt elnézést tudok kérni tőled
csak egy kicsit meglepett a dolog és azért írtam ki ide a klántársaimnak, hogy ők vajon olvasták-e már
én is csak utána kezdtem már nézegetni a gladi fórumán, hogy nem találok jelentgetéseket amiket te írtál volna 
-
paulka
tag
Köfi

Csak vinyó és smiti elvtárs úgy tűnt komolyra vette a témát, muszáj volt bevédenem magam

-
paulka
tag
Háháhá, ahogy látom téma a leírásom
Hello Kitty 4 president! 
Természetesen nem jelentgetek senkit, próbáltam tükröt állítani a sok droidnak, akik minden hülyeségért jelentgetnek....Üdv: paulbig ;)
-
ROBERTOH
őstag
-
smiti
veterán
Eddig nem jutottam idáig, de most olvastam a kedves
paulbig leírását, és elgondolkodtam azon, mire is nincs ideje egyes embereknek 
-
ROBERTOH
őstag
Befejeztem az 1-es szerveren a játékot, így bmisi-t kivehetitek a szövetségesek listájából ;)
-
S.Feri
őstag
Na miaz mindenki sokkot kapott?

-
chungee
addikt
Van a Toplista és Arena. Melyik a nagyobb dicsőség

-
S.Feri
őstag
Sok idő van amit be kell pótolnom a családdal is.

Mostanában már leköt a kert is valamelyest, bár még mindig utálom csinálni...de ha épp más dolgom nem lesz benézek, sok kari nem fog verni addig sem, meg pénz nem lesz nálam, sőt a motyit is leveszem magamról arra az időre sztem.
-
S.Feri
őstag
Nem is nagyon megy, szinte semmim nincs mint látod is, meg a 2 kari minden maradék időm elviszi. Elindultam az s7-en id, már majd mindenem 30-as alap. És a kari meg 1-es.

Valószinüleg Reason lassan az örök homályba fog veszni...Ez eldől a következő két hétben... Valami nagyon nem jó most nekem az s1-en, nem érzem jól magam, már vagy 2 hete. De lehet, hogy csak megállok a karival jóidőre....3 hóra legalább. -
LightSide
tag
a Miseryt

-
-
smiti
veterán

-
LightSide
tag
Nemsokon múlott hogy Q_Arrius_Nauta odaadja a Gladiát de csak 28000 FT ért mert 2010 ig Centurio annyi rubinja van!
Új hozzászólás Aktív témák

- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, meg Zelma a klántársam különösen rühelli, így még a nevét is Kittyre aggattam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

paulbig leírását, és elgondolkodtam azon, mire is nincs ideje egyes embereknek