Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sztem a nagy szövetségeknek van leginkább jóságuk...mert visszatartó erő lehet ha van a szövetségében magas szintű.
    Ezt kifejtem, mert elég zavaros (fáradt vagyok mint ló :D )
    Szal én úgy csinálom hogy kilistáztam a toplistából magamnak a 6 szintű karaktereket, azok közül is azokat akik viszonylag gyengék, és őket arénázom ha van időm (az arénalistánál nekem többet ér a TP).
    Viszont akik egy szövetséghez tartoznak azokat megnéztem, és ha van 8-9 szintű akkor töröltem az arcot a halállistámról.
    Viszont ahol gyengék voltak a tagok, akkor még azok közül is beválasztottam párat.
    Szal szerintem a nagy szövetség sokkal jobb mint alakítani egyet kicsinek.

Piacolni nem egyszerű, kicsit zagyva a rendszer, én hogy ne kelljen lapozgatni állandóan. Rákeresek a tárgyra név szerint megadva, ott kilástázom ár szerint, és belövöm egy jó árra az én eladni szánt cuccomat.
    Venni is szinte csak a piacon....eleinte fejlesztett cuccot, később már sztem jobban megéri csak az alapot venni, és beleilleszteni a fejlesztést (pl. +14 páncél..stb)
    A kocsmárosnál sztem érdemesebb a nehéz küldetéseket választani, mivel jó soká tart...valszeg hamarabb elfogy az expedíciós pont (ha olyanok a küldetések..ölj meg 3őrt mondjuk).
    Kajákat is kell venni, buff piákat is érdemes neccesebb arénázáshoz..a TP mindenek felett :D
    ..és a szövetségbe pénzt adni..jattolok is most 300aranyat..
    szerk: látom fejlődtünk is :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák