Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz capulet75 #44785 üzenetére
Ha csak ez a három játszik, akkor az LTD-t ajánlanám, az legalább fix húrlábas, azzal van a legkevesebb gond. Ebben a kategóriában megfelelhet még egy Cort KX100 vagy egy Ibanez GRG121DX is. Egyiknek sem lesz különösebben kiemelkedő hangzása, de a célnak megfelelnek. Kényelmes a nyakuk, könnyű húrozni őket, nem nagyon hangolódnak el. Ha kicsit stílusosabbat akarsz, akkor ott van még a Harley Benton TE-20HH SBK sokkal olcsóbban, mégis hasonló minőségben.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
andor80
senior tag
válasz capulet75 #44814 üzenetére
Ha van hangfalad és PC akkor hangkártya
Behringer 204HD a minimum
Azután meg teli a net ingyenes gitár erősítő szimulációkkal és hangfal simekkel is
Hacsak fejhallgatós gyakorlás Mooer ge 200 használtan
Vagy valami kombó!Ui gitár jó döntés volt ár /érték arányban tök oké.
Sőt ha feljebb lépsz könnyen bővíthető jobb hangszedőkkel .(Egy nazgul/sentent szett pl gyilkos bele.)[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
andor80
senior tag
válasz capulet75 #44816 üzenetére
Tesó a zen go az elérhető egyik legfaszább interface(hangkártya) abszolute overkill über fasza cucc jó lesz az grat hozzá!
A plugin pack amit linkeltél meg produceri munkára fasza nem igazán gitárspecifikus így egy itt nézelődj inkább és yt teszteteken melyik kell a stílusodhoz ha jogtiszta kell:
[link]Szerk lejebb görgettem pluginlistádban látom van valami gitár cucc is hozzá(abban vannak pedálok)próbáld ki hátha fasza nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
addikt
válasz capulet75 #45152 üzenetére
Akkor még nem jártál a piros lámpásban meg Christiania-ban
Vagy a különböző felvonulások is jók szoktak lenni. Meg események a főtéren.Hogy on is legyek picit, az első sajátnak mondható gitáromat ott vettem, a Squier Bullet-emet.
Ja, és ha azt hiszed, hogy Dánia extrém drága, akkor gyere el egyszer Cambridge-be
Vagy átruccanhatsz Oslo-ba az éjszakai komppal. Az is jó mondjuk.re: cappa72
Péntektől Vasárnapig, folyik a sör az utcákon, hétfőnként nem is szerettem bringázni, tele volt minden szilánkkal, aztán jöttek a söprőgépek és mindent eltüntettek.
Szóval azért van bennük viking bőven, csak nem hétközben. Ha kedden megiszol egy sört alkesz vagy, de ha péntek estétől vasárnap estig asse tudod hol vagy, na az oké[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest