- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
topikk #57270 üzenetére
Ez egy érdekes téma.
Én 14 évesen kezdtem, még a korábbi generáció nyomában egy hulladék Kremona gitárral, Gitáriskola+Csalamádé, plusz hibás tabok az internet hajnalán.
Aztán elektromos gitár, pár évvel később jöttek az erősítőmodellező programok, akkor még volt lendület, gyakorlás, kreativitás, problémamegoldás.
Aztán pár évig nem foglalkoztam vele, újra fellángoltam, vettem egy csomó gitárt, több bandában is játszottam párhuzamosan, aztán megint szünet.Most ott tartok, hogy lendület, gyakorlás, kreativitás már nincs, cserébe van egy mélyebb szintű megértés a zeneelméleti oldalon, amitől sokkal jobban élvezem ezt az egészet, mint eddig valaha, hiába nem fordítok rá sok időt.
A fizikai korlátok már jelentkeznek így 36 évesen is egy kicsit, de szellemi oldalról sokkal fittebbnek érzem magam, mint 20 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magyar az űrben
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged