- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Egy kerdest is folteszek, hatha mondtok valami okosat.
Mint mar emlitettem van egy digitech gsp2101 artist elofokom. Eleg fullos cucc, nem is olcso es mindezek fuggvenyeben nagyon jo hangja is van. Viszont van vele egy eleg nagy problemam: fulessel hallgatva, ill. hangartyara kotve marha jol szol, viszont komboba dugva nagyon szarul. Termeszetes varialtam a hangfalszimulaciojaval meg probalgattam kulonbozo bekoteseket (line in, effekt return), de sehogyse sikerult megkozeliteni se a masik esetekben tapasztalat dogos hangot. Mitol lehet ez? (egy valavestateben meg a jtm60-as marshallomban is probaltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest