- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszi az infót, szóval akkor lényegében összefoglalva, bármennyire is egyszerűnek tűnik, nem elég az, hogy kicserélem a csövet és beállitom kinn a biast.
Egyébként cserénél / új erősítőnél mennyi ideig szoktak elmuzsikálni ezek, vagy mivel lehet számolni költségeket illetően, ha az ember otthon gyakorol főleg?
Ahogy néztem ez azért olyan 50-100 körül mozog, aminek legalább a fele anyagköltség, szóval azért én is kalkulálok kicsit, hogy megéri-e bevállalni. Nyilván ha ez viszonylag ritkábban fordul elő akkor azért félre lehet rakni az évek alatt, de azért kiváncsi vagyok, hogy nagyjából mivel kalkulájak.
Egyelőre még én is hallgatózom, szóval nem döntöttem, főleg ár miatt is, de jelenleg inkább úgy veszek erősitőt, hogy mi tetszik, legyen az solid state vagy csöves vagy bármi. És az eddigiek alapján a Marshallnál éreztem, hogy az adott hangzás kedves számomra.Persze kompromisszumot is lehet kötni, csak tapasztalatból ha valami van amivel meg vagyok elégedve évekig el lehet lenni anélkül, hogy költenék, de ha valami nem tetszik ott meg állandóan kattog az ember agya és vásárolgatni akar, amit szeretnék elkerülni.
Mert úgy kimondottan nem volt rossz se a Yamaha se semmi, mindössze a Marshall esetén leültem és azt mondtam, hogy na ez az, a Yamaha, Blues Junior stb esetén viszont nem éreztem ezt az érzést, de nem is volt kimondottan ellenemre a hang. Nem tudom ennek mennyi értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest